Aynen bu aralar kokacak ama yapacak bir şey yok hahahaHahaha, iyi güldüm yahu gece gece.
O değil de kılıç koktu forum mis gibi
Aynen bu aralar kokacak ama yapacak bir şey yok hahahaHahaha, iyi güldüm yahu gece gece.
O değil de kılıç koktu forum mis gibi
Onları pek umursamıyorum da geçen Robin ve Law fan artlarını görünce hafif kan beynime gitmedi değil ama sonradan sakinleştim.Eskiden daha iyiydim.Lawı zoro ile shipleyip homo fotoğraflar atar iki fan grubuna da diss atar birbirine düşürürdüm.Yaşlandım herhalde.
Bonney ile Killer,Hawkins'in yeri değişirse benim yapmayı düşündüğüm liste direk buGüncel fikirlerim
- G4 Luffy
- Kid, Zoro
- G2 G3 Luffy
- Law
- Urouge Drake
- Bege
- Base Luffy
- Bonney
- Killer, Hawkins
Robin gibi uğruna hükümet yıkmak için örgüt kurulacak kadını bu bim poşeti ile eşleştirmişlerOnları pek umursamıyorum da geçen Robin ve Law fan artlarını görünce hafif kan beynime gitmedi ama sonradan sakinleştim.
Law a üzüldüm. Robinin adı çıkmış bir kere .s Bi Zoro ile bir Dragon ileRobin gibi uğruna hükümet yıkmak için örgüt kurulacak kadını bu bim poşeti ile eşleştirmişler
Kılıç aldı. Bu maddeyi ciddiye dahi alamıyorum. Kid için denirse bunda fanlık ararım. Çünkü Kid'in konumu başka. Kid'i Zoro ile karşılaştırarak adamı daha fazla güçsüz göstermek istemiyorum. Law da daha güçlü ama yine de sen bilirsin. :/Doğru yine fan gözlüklerimi takıp yazmışım. Ha bir de unutmadan: Oda kılıçları ve kılıç ustalarını işlemez artık. Baksana Wano geldi hala bişe yok
Bence de Zoro güçlü. Benimkine fanlık dememelisin eğer Law konusunda argümanın yoksa.
Ee? Zoro'nun en azından Kadio'ya saldırma ihtimaline işaret eden maddelere bir cevap yok mu? Damdan düşen fanlıkla söylenmiyor bazı şeyler.
Meyvesinin etkisi büyük, fiziksel olarak Zoro ile boy ölçüşemez yoksa.Law gibi bir BİM poşedi nasıl oluyor da Zoro'dan üstün görülüyor anlamıyorum. Buna şok edici derecede travmatik bir tarantula zehri mi sebep oluyor acaba..
Zoro 10 kulvarda önde ama Law'ın meyvesi var. Böyle bir mantığa gidiyor arkadaşlar Yüzüme kirpi diken fırlatsa daha iyi. Yapmayın böyle yav.Meyvesinin etkisi büyük, fiziksel olarak Zoro ile boy ölçüşemez yoksa.
Malesef kardeşim One Piece dünyasında böyle bir olay da var. Zoro kıçını yırttı bu seviyeye gelmek için ama Karasakal iki meyve yedi şu anda zirveye oynuyor. Bir yerde meyvenin gücünün de yapabileceklerini hesaba katmak gerek. Adam ışınlanıyor bildiğin ve savaş anında neler yapabileceğini tam olarak kestirmek zor. Oda açıyor o odacığın içinde kestiği maddeleri ne olursa olsun yer değiştirebiliyor. Kendisini de bir yerden bir yere hızlıca ışınlıyor. Law en sevdiğim karakterler arasında sonlarda Zoro ise Luffy ile birlikte 1.lik için kapışıyor. Yine de Law'ın daha etkili olacağını düşünüyorum.Zoro 10 kulvarda önde ama Law'ın meyvesi var. Böyle bir mantığa gidiyor arkadaşlar Yüzüme kirpi diken fırlatsa daha iyi. Yapmayın böyle yav.
BB'nin yediği meyveler serinin en baba meyveleri. Law'ın yediği meyve ise serinin ortalama ve çok dezavantajı olan bir meyve. Neyse.. Daha önce yazdığım şeyleri yazacam şimdi boşverMalesef kardeşim One Piece dünyasında böyle bir olay da var. Zoro kıçını yırttı bu seviyeye gelmek için ama Karasakal iki meyve yedi şu anda zirveye oynuyor. Bir yerde meyvenin gücünün de yapabileceklerini hesaba katmak gerek. Adam ışınlanıyor bildiğin ve savaş anında neler yapabileceğini tam olarak kestirmek zor. Oda açıyor o odacığın içinde kestiği maddeleri ne olursa olsun yer değiştirebiliyor. Kendisini de bir yerden bir yere hızlıca ışınlıyor. Law en sevdiğim karakterler arasında sonlarda Zoro ise Luffy ile birlikte 1.lik için kapışıyor. Yine de Law'ın daha etkili olacağını düşünüyorum.