Belli olmaz.Issho'yu Dressrosa'daki performansı ile değerlendirmememiz lazım çünkü Oda gücünü baya kısıtladı karakterin Luffy ve diğerlerinin rolünü almasın diye.Aynı şekilde diğer amiralleride doğru düzgün Marineford dışında görmedik.Kesin yorum yapmak yanlış olur.Bireysel değil de grup olarak güçlerini ele aldığımızda acaba toplam güçleri ne kadardır.
Yani 11 süpernova aynı anda 3 amirali alabilir mi?
Peki süpernovaların şuanki hali vs ilk 3 lü amiralin marineford'daki hali?Belli olmaz.Issho'yu Dressrosa'daki performansı ile değerlendirmememiz lazım çünkü Oda gücünü baya kısıtladı karakterin Luffy ve diğerlerinin rolünü almasın diye.Aynı şekilde diğer amiralleride doğru düzgün Marineford dışında görmedik.Kesin yorum yapmak yanlış olur.
Süpernovalar alır.Peki süpernovaların şuanki hali vs ilk 3 lü amiralin marineford'daki hali?
Görücez memeyi mi indiriyor neyi indiriyor.Yok birisi Kaidoya en güçlü vuruşumu yapıyorum gerisi sizde dedi. Diğeri gel Killer, Koca Meme'yi indirelim dedi.
Law ne arıyor la 2 de1) Monkey D. Luffy
2) Trafalgar Law
3) Eustass Captain Kid (Çok bir şey. yapmadığı halde hemde malesef)
4) Roronoa Zoro (Kid'den fazla üçüncülüğü hak ediyor)
5) X-Drake
6) Uruoge
7) Killer
8) Scratchment Apoo
9) Gang Bege
10) Hawkins
11) Jewelry Bonney
Kaido karşısındaki performansı ve Ope Ope'nin etkisiyle D. Olmanın da katkılarıyla ikinciliğe uygun gördüm.Law ne arıyor la 2 de
İyi de kral hakisi yok .sKaido karşısındaki performansı ve Ope Ope'nin etkisiyle D. Olmanın da katkılarıyla ikinciliğe uygun gördüm.
Rolünü iyi oynaması onu daha güçlü yapmaz. Zoro, Luffy ve Kid üçlüdünde Kral haki var. "D" olmaktan daha önemli.Kaido karşısındaki performansı ve Ope Ope'nin etkisiyle D. Olmanın da katkılarıyla ikinciliğe uygun gördüm.