@Capori
Luffy hiçbiriyle aynı ligde değil, Kaido zaten Luffy'nin ligini bu bölüm gösterdi, yüzde yüz Kaido kardeşimize katılıyorum.
Ölümsüzlük mevzusuna girersen olaylar değişir,Vegapunk Roger'dan üst ligde çıkar öyle bir karşılaştırmaya girmeye başlarsan alkjdlsakjd.
Vegapunk zaten çok değerli bir adam bu arada
Hani bana kalırsa Dünya Hükümetinin elindeki en büyük silahlardan bir tanesi. Fujitora bizzat Vegapunk'ın yaptığı icaatın inanılmaz bir şey olduğundan bahsediyor ki shicibukailerin yani Mihawk-Buggy-Hancock gibi korsanların yerini dolduracak bir icat yaptığından bahsediyor.
Vegapunk'ı burada savunurum
Luffy zaten güç olarak en yakın rakibine 2'ye katlamış ben lig diyorum güç demiyorum. Sonuçta bu üçü de aynı ligten çıkma yav , üçünün rekabetini şu an bile göstermesi zaten buna bir kanıt.
Luffy daha çok işlev yapmıştır , 5. imparator olarak anılmıştır ona eyvallah ama Eiichiro Oda bu üçlü arasındaki tatlı rekabeti son mangada da gösteriyor. He Luffy o rakiplerini 2'ye 3'e katlamıştır , orası beni ilgilendirmiyor. Sonuçta bu üçlü o evrende hala rekabet içerisinde. O hakiye rağmen...