Oruç fanı biri olsamda kendisi Law'dan güçlü değil.Law'dan üstün olduğu tek özellik fiziksel güç.Oruç reisin hak ettiği yerde olduğunu düşünmüyorum.Law'dan daha güçlü bekliyorum oruç reisi.
Oruç fanı biri olsamda kendisi Law'dan güçlü değil.Law'dan üstün olduğu tek özellik fiziksel güç.Oruç reisin hak ettiği yerde olduğunu düşünmüyorum.Law'dan daha güçlü bekliyorum oruç reisi.
Bikmadiniz Luffye herkesi tokatlattırmaktan.Mangaka sürekli cevabınızı veriyor ama ısrarla devam ediyorsunuz.Kılıç fetişleri yanınızda masum kalacak neredeyse.Çatıdakilere bakıp Killer'ı Drake'ten, Urouge'den güçlü görenler var sanırım. Bence bunlar Killer'dan güçlüdür. Mangaka ne yaptığını bilmiyor. Sanji'nin çatıda olmama sebebiyle Killer'ın olma sebebi aynı aslında, bizim tayfa iyice sıyrılmasın düşüncesi var. Halbuki yine mangakanın kendisi Luffy'e beşinci imparator dedi. Luffy dediğimiz adam Killer ve Law'a tek atar. Niye ısrarla Kid'i ona rakip yapmaya çalışıyor anlamadım. Zorlama duruyor. Luffy tek başına Kid ve tayfasını yener.
Herkes dediğin Kid ve Killer la. Bunlar Luffy ile baş edemezler. Bekle gör.Bikmadiniz Luffye herkesi tokatlattırmaktan.Mangaka sürekli cevabınızı veriyor ama ısrarla devam ediyorsunuz.Kılıç fetişleri yanınızda masum kalacak neredeyse.
Hayal kırıklıklarına bir tane daha eklemek zor gelmeyecek sanaHerkes dediğin Kid ve Killer la. Bunlar Luffy ile baş edemezler. Bekle gör.
Pikanın taş bedeni ile bu kaleyi bir mi tuttun Linlin Picaya yumruk atsa taş bedeniyle birlikte yok olur.Bege mi güçlüdür? Altı üstü kale. Pikanın taş bedenini doğrayan adam o kaleyi de doğrar. Kaleye her hasar verdiğinde Bege zarar görüyor.
Luffy'nin rakibi B.B. Kid'in rakibi Law'dır.Çatıdakilere bakıp Killer'ı Drake'ten, Urouge'den güçlü görenler var sanırım. Bence bunlar Killer'dan güçlüdür. Mangaka ne yaptığını bilmiyor. Sanji'nin çatıda olmama sebebiyle Killer'ın olma sebebi aynı aslında, bizim tayfa iyice sıyrılmasın düşüncesi var. Halbuki yine mangakanın kendisi Luffy'e beşinci imparator dedi. Luffy dediğimiz adam Killer ve Law'a tek atar. Niye ısrarla Kid'i ona rakip yapmaya çalışıyor anlamadım. Zorlama duruyor. Luffy tek başına Kid ve tayfasını yener.
Luffyden güçlü olmayacak olması sağ kolu ayıcık olan bir herife rakip olduğu anlamına gelmezLuffy'nin rakibi B.B. Kid'in rakibi Law'dır.