Tamamdır, sağolasın.O yukarıda kalan kaplumbağayı, şu resmini attığın yere göndermen gerek. Orada duran robotumsu şeyi öldürüyor, sen de bölümü geçiyorsun.
Tamamdır, sağolasın.O yukarıda kalan kaplumbağayı, şu resmini attığın yere göndermen gerek. Orada duran robotumsu şeyi öldürüyor, sen de bölümü geçiyorsun.
Neden olmasın.Goal 3"te güzeldi onuda tanıtsana hacı bi ara
Orda bir çakallık var onu bulunca brezilyaya bile 13 atabiliyorsunGoal 3"te güzeldi onuda tanıtsana hacı bi ara
Goal 3'te farklı bir kombinasyonla uzaylıları sahaya çağırıyordun oyuncuları kaçırıyolardı, bir müddet sonra bırakıyorlardı onunla ilgili görsel bulamadım ama hatırlayan vardır.Goal 3"te güzeldi onuda tanıtsana hacı bi ara
Bundan bahsediyorsun.Ben tepeden kuşbakışı oynayan bir futbol oyunu hatırlıyorum ataride.O efsaneydi.Hatta save için kodları vardı.İsmini hatırlayamıyorum ama.
Evet buydu galiba teşekkürler.Harikaydı ve çok zor gelmişti o zamanlar nedense.Finale çıktığımda baya sevindiğimi ve kodunu sakladığımı hatırlıyorum.Bundan bahsediyorsun.
Penaltılar görselin en üst noktalarıydı bizde hep penaltılara kalmaya çalışırdıkEvet buydu galiba teşekkürler.Harikaydı ve çok zor gelmişti o zamanlar nedense.Finale çıktığımda baya sevindiğimi ve kodunu sakladığımı hatırlıyorum.