Denizci olsa boşuna Amiral olurdu dememişler. İyi bir eğitim alsa Sengoku sonrası Filo Amirali olurdu işte. Yaşı da büyük Akainu'dan."Mom Amiral gücünde olan en zayıf yonko" şıkkı komik gerçekten.
Doğrusu "Mom Amiral gücünde olan en güçlü yonkodur" olması gerekir.
@Crowley Eyvah neler diyorBobbin Zoro yu alır kadar müthiş bir argüman yok. Birde Pekoms Ace yi alır
Bak gözüme çok batıyorsun. Bu hafta kötü haberler verdiğin yetmiyor bir de şu dediklerine bakar mısın?Neden eklenmemiş bilmiyorum ama, "Doflamingo, Kaido'nun zincirlerini elinde tutuyor" şıkkı da kesinlikle eklenmeliydi.
Nesi kötü argüman? Akainu kadar güçlü görüyordu Zoro fanları zamanında.Bobbin Zoro yu alır kadar müthiş bir argüman yok. Birde Pekoms Ace yi alır
Buna dof fanları bile inanmaz. Çok uçuk olmuş.Neden eklenmemiş bilmiyorum ama, "Doflamingo, Kaido'nun zincirlerini elinde tutuyor" şıkkı da kesinlikle eklenmeliydi.
Bobbinin Zoroyu alması ha normalNesi kötü argüman? Akainu kadar güçlü görüyordu Zoro fanları zamanında.
Akainu kadar güçlü görülüyordu neredeyse. Dof'u felan yeniyordu. Zoro'yu da yener o güçle.Bobbinin Zoroyu alması ha normal