Nesi sayılmaz la yapma şimdi Sence hala alma ihtimali mi var :SO sayılmaz konuda diyorum ki artık iş işten geçmiş belli olmuş düşünceler.Yani belli olmuş derken de büyük oranda.O dediklerin kapışsa yada az çok mangada böyle şeyler geçseydi aynı sayılabilirdi ama bu haliyle değil.
Onun dışında ne diyorsunuz ?
Yeni katacağınız birşeyler göremedim seçeneklere.
4 - Mom amiral gücünde olan en zayıf yonkou.
6 - Kılıç ustaları Luffy'nin antisi.
Şu an en çok bunlar gülümsetiyor Özellikle ilki8 - Gorosei'deki sarışın Sanji'nin babası çıkacak
Dof'la iki kişi savaştılar da komik Bomb has been planted
Konudaki kıstaslara uymuyor düşünce farklılıklarından bahsetmiyorum burada.Sana göre alamaz bana göre stratejiyle şansı olabilir Vinsmoke için tuzak kurulan evrende.Şu an hala belirsiz olanlar aksi bilgi verilmemiş olanların konuyla alakası yok.Nesi sayılmaz la yapma şimdi Sence hala alma ihtimali mi var :S
Lütfen fanlığı bir kenara bırakAnket gelsin mi artık özellikle eklenmesini istedikleriniz var mı ? 8 tane de az değil sonradan aklıma geldi anketi de ekleyelim uzatmadan.
Konudaki kıstaslara uymuyor düşünce farklılıklarından bahsetmiyorum burada.Sana göre alamaz bana göre stratejiyle şansı olabilir Vinsmoke için tuzak kurulan evrende.