Luffy’e kimse tek atamaz demiştim.Bir kaç hafta sonra Kaido tek atmıştı.
Luffy’e kimse tek atamaz demiştim.Bir kaç hafta sonra Kaido tek atmıştı.
4. ve 7. Madde işte.Neymiş ki o?
Böyle bir şey mümkün değil ki. Bölümü okumamış olması lazım.Son sayıdan sonra hala Sengoku'yu sadece fikir adamı zanneden var mı?
bölümü okumamış bir kişinin böyle düşünmesi çok daha komedi ama.Koskoca Filo Amirali Buda Sengoku güçlü değil sadece fikir adamıBöyle bir şey mümkün değil ki. Bölümü okumamış olması lazım.
Aynen, hatta aslen inşaat mühendisiymiş Sengoku, sadece marineford bina etütlerini yapıyor, işletmesi ile ilgileniyormuş.bölümü okumamış bir kişinin böyle düşünmesi çok daha komedi ama.Koskoca Filo Amirali Buda Sengoku güçlü değil sadece fikir adamı
Ya ben başından beri saçma buluyorum ama bu bölümdeki net kanıttır yani. Aksi iddia edilemez.bölümü okumamış bir kişinin böyle düşünmesi çok daha komedi ama.Koskoca Filo Amirali Buda Sengoku güçlü değil sadece fikir adamı
İyi de bu mangada olan bir şey canım. Buradakilerle ne alakası var?Zoro’nun karnı acıktıııı.Kim yazmıştı lan aklıma geldi ddd
Ya ben başından beri saçma buluyorum ama bu bölümdeki net kanıttır yani. Aksi iddia edilemez.
İyi de bu mangada olan bir şey canım. Buradakilerle ne alakası var?
Adam iki lokma ekmeğe muhtaç olmuş, karnı gurul gurul gurulduyor; bununla dalga geçiyorsun bir de. Ayıp ayıp.Reklamda yeşil yeşil ha