Gen deney muhabbetine gönül alacak biraz ama yeterli gelir mi elbette ki gelmez.Evlat acısı gibi, Oda rezil etti karekteri
Gen deney muhabbetine gönül alacak biraz ama yeterli gelir mi elbette ki gelmez.Evlat acısı gibi, Oda rezil etti karekteri
Dof>Kuzan diyen adamda var forumda ben şaşırmayı bıraktım yaniDofinin yonko sağ kol seviyesiyle denk görülmesi.
Hala görmedik kullandığınıMihawk'ta haki yok, bir fenomendir. Unutulmaz. Unutturmayız da zaten
Bobbin Akainu'dan güçlüydü diyenler vardıBobbin kadar hiçbiri güldürmedi.
Sanji'nin planı var ise güldürmedi. Onun gibi arka planda kafasını hep çalıştıran adamdan bir plan beklenmesi gayet normal. Ama işte, konu kendisi ve sevdikleri olunca, basireti bağlandı çocuğun. Mangakanin da çabalarıyla iyice şamar oğlanına döndü bizim Çakal Carlos.
O döneme bire-bir denk gelemedim. Eski bir ankette gördüm ve şok oldum. Ardından da hayli güldüm. Forumca daha ne laflar edip, neleri yiyeceğiz kim bilir.Bobbin Akainu'dan güçlüydü diyenler vardı
O yüzden çok büyük konuşmamak lazımO döneme bire-bir denk gelemedim. Eski bir ankette gördüm ve şok oldum. Ardından da hayli güldüm. Forumca daha ne laflar edip, neleri yiyeceğiz kim bilir.