Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Şu Anda Dünyanın En Güçlü Adamı Kimdir?

En güçlü adam ünvanı kimde?

• Kullanılan toplam oy
    259
Bobbin amiral'den saçma olamaz. Bir de ben senin gibi inanarak yazmıyorum her şeyi haci merak etme.
Neyi neden yazdığımı zamanında gerekçeleriyle yazdım. Haticeyi görmeyip netice üzerinden algı kasanlar her zaman olacak forumda. O yüzden istediğini düşünebilirsin önemli değil. Yıllarca savunduğu düzen tepetaklak olmuş adamlar düşünsün.

Neyi bilemiyorum.Tonlarca yardıma rağmen anca tanrı meyvesi ile yonko indiren bir luffy birde az biraz güçlü adam görünce topuk yapan teach var.Mihawk da featless ama adamın itibarı ve seride ki konumu sayesinde gücü hakkında fikir edinebiliyoruz.
Ray Teach'i yenemeyeceğini iddia ediyor, Teah'ın dövüşünü gormeden ne kadar güçlü olduğunu bilemezsin. Kendini kandırırsın en fazla. G5 Luffy de hayvan gibi güçlü zaten, nesi güçsüz?

Neyi neden yazdığımı zamanında gerekçeleriyle yazdım. Haticeyi görmeyip netice üzerinden algı kasanlar her zaman olacak forumda. O yüzden istediğini düşünebilirsin önemli değil. Yıllarca savunduğu düzen tepetaklak olmuş adamlar düşünsün.
Oğlum benim senin ne yazıp yazmadığın umrumda değil ki gelip bana cin min dediğin için cevap verdim.

Ray Teach'i yenemeyeceğini iddia ediyor, Teah'ın dövüşünü gormeden ne kadar güçlü olduğunu bilemezsin. Kendini kandırırsın en fazla. G5 Luffy de hayvan gibi güçlü zaten, nesi güçsüz?
Bi zahmet yenemesin zaten Rayleigh.Ancak o adayı icindekilerle birlikte yok edecek güce sahipken gene de kaçması kendisinin gücü hakkında k9tü vir izlenim veriyor.

Luffy'e güçsüz demedim zaten.Ancak Hala Kaido seviyesinde falan değil.Ayrıca kesici saldıralara da zayıf hala.Şu an ki Mihawk'a yenilmesi şaşırtıcı olmaz zaten

Kinemon tekniği gösterirken law var mıydı ? Varsa zoro gibi kopyalamış olabilir, yoksa büyük room açmıştır attığım sayfa senin attığından önce sanırım taşı kaldırıyor falan büyük room var gibi ds de olduğu gibi.
Bu galiba arka planda gerçekleşmişti. Yani Zoro sahnesi de yok mangada hatırladığım kadarıyla. O yüzden bilemem. :D

Bi zahmet yenemesin zaten Rayleigh.Ancak o adayı icindekilerle birlikte yok edecek güce sahipken gene de kaçması kendisinin gücü hakkında k9tü vir izlenim veriyor.

Luffy'e güçsüz demedim zaten.Ancak Hala Kaido seviyesinde falan değil.Ayrıca kesici saldıralara da zayıf hala.Şu an ki Mihawk'a yenilmesi şaşırtıcı olmaz zaten
Kesici saldırılara Mihawk'ın kendisi de zayıf. Luffy'nin dezavantajı var kesici saldırılara gibi bir şey yok. Vücudu elbet kesiliyor herkes gibi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık