Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Şu Anda Dünyanın En Güçlü Adamı Kimdir?

En güçlü adam ünvanı kimde?

• Kullanılan toplam oy
    259
O bölüm orijinal spoilerında meyvesiz kesti yazıyordu. Zaten Big Mom'a R-Room kullanmasının hemen arkasından kesti. Room açmadı, amputate demedi. Sayfada meyvesini kullandığına dair bir şeyde yok yani. Düz ikiye bölmüş görünüyor.

Tamam öyleyse kusura bakma. Bulunca atarım deyince kılıç ustası olduğuna dair panel için söylediğini sanmıştım. Yardımcı olayım dedim, yanlış anlamışım. :D
Meyvesiz kesti diye nerde yazıyor yav? Law ateşi kesmeyi mi biliyormuş?

O bölüm orijinal spoilerında meyvesiz kesti yazıyordu. Zaten Big Mom'a R-Room kullanmasının hemen arkasından kesti. Room açmadı, amputate demedi. Sayfada meyvesini kullandığına dair bir şeyde yok yani. Düz ikiye bölmüş görünüyor.

Tamam öyleyse kusura bakma. Bulunca atarım deyince kılıç ustası olduğuna dair panel için söylediğini sanmıştım. Yardımcı olayım dedim, yanlış anlamışım. :D
Yok , önemli değil yaw. Oda yine bi Law'ın bulunduğu çizimi yorumlarken kılıçustaları demişti. Onu bulursam atacaktım.

Meyvesiz kesti diye nerde yazıyor yav? Law ateşi kesmeyi mi biliyormuş?
Aaa bu kapıya çıkar dimi bu sonuç. :ehe: Alıntı yapacaktım ama spoiler konusu olduğu için olmadı. İlgili kısım burası.

" Kid keeps shooting his “Damned Punk” at Big Mom until the floor collapse, Big Mom begins to fall. “Misery” tries to help Big Mom but Law cuts it down with his sword (without using Ope Ope no Mi power). "

Aaa bu kapıya çıkar dimi bu sonuç. :ehe: Alıntı yapacaktım ama spoiler konusu olduğu için olmadı. İlgili kısım burası.

" Kid keeps shooting his “Damned Punk” at Big Mom until the floor collapse, Big Mom begins to fall. “Misery” tries to help Big Mom but Law cuts it down with his sword (without using Ope Ope no Mi power). "
Bu bölümde geçen bir sey değil, adam kendi yorumunu yapmış. Neyse Law ateş kesebiliyorsa Zoro'ya eksi yazdı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık