Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Şu Anda Dünyanın En Güçlü Adamı Kimdir?

En güçlü adam ünvanı kimde?

• Kullanılan toplam oy
    259
Seri sonu Zoro’nun Law’dan güçlü olacağının kesinliği yok bence.

Hikayenin işlenişinden dolayı daha güçlü olacağını düşünüyorum. Roger sağ kolu Ray, Kaido'nun aklına gelmezken Zoro ona kalıcı yara bıraktı. Eski neslin eşit çizilen kaptanları gibi bir denklem beklemiyorum şahsen. Osmanlı sadrazamının Avusturya kralına denk olması gibi olacak.

Heh işte demek istediğim bu biraz benim... Okuduğum bazı yorumlarda şu düşünceyi görüyorum. Kılıç tutan herkes Mihawk'tan güçsüz çünkü unvan onda. Kılıç tutan herkes kılıç ustası mı bilmiyoruz.

İzlediğim bir belgeselde mesela şu ifade geçmekteydi;

Kılıç ustası kılıcını kolunun ve hatta beden ve zihninin bir uzantısı olarak görür ve yaşar. Kılıcına da öyle davranırdı. Şimdi Mihawk, Zoro ve hatta Shiryuu kuvvetli ihtimal böyle ama Beyazbıyık veya Roger mı? Pek sanmıyorum.
O belgesel de ki ifadeye işte kılıcın yolu deniliyor. Bunun OP de ki iz düşümü şunlar:
sırf dokundu diye kapışma isteyen ryuma ve
kılıçta ki her çentik utançtır diyen mifak. Bunlar harici kılıca bu şekilde yaklaşan karakter yok buna wano dan çıkmış olsa da oden de dahil. Her kılıç tutan mihawk dan güçsüz diyemem lakin mangaka kendi çizdiği ya da onayını verdiği manga hariç her dergide(sbs,blue point, usop gallery) mihawk 1 numara diyor senelerdir. Bu değişmedi. Mifak belki şu seçenektekilerden güçsüzdür ama konu kılıç olunca iş başka.

O belgesel de ki ifadeye işte kılıcın yolu deniliyor. Bunun OP de ki iz düşümü şunlar:
sırf dokundu diye kapışma isteyen ryuma ve
kılıçta ki her çentik utançtır diyen mifak. Bunlar harici kılıca bu şekilde yaklaşan karakter yok buna wano dan çıkmış olsa da oden de dahil. Her kılıç tutan mihawk dan güçsüz diyemem lakin mangaka kendi çizdiği ya da onayını verdiği manga hariç her dergide(sbs,blue point, usop gallery) mihawk 1 numara diyor senelerdir. Bu değişmedi. Mifak belki şu seçenektekilerden güçsüzdür ama konu kılıç olunca iş başka.
İşte kılıç ustalığı mantığında Mihawk'tan güçsüz olunması normal. Hayatı boyunca eli kılıç tutmuş. Zoro da öyle. Kuvvetli ihtimal Ryuma da öyle.

Üye silindi 9211

Ben teach diyorum çünkü adamda 2 tane şeytan meyvesi var biri gura gura no mi (deprem meyvesi) diğeri ise yami yami no mi (karanlık meyvesi) yani demek istedigim sengokunun marineford savaşı sırasında edward newgate in meyvesinin dünyayı yok edebilicek seviyede olduğunu söyledi yani luffy ve shanks ı severim ama ikisindede böyle bir seviye yok teach şu anda en güçlü korsandır

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık