Zamanında Mihawk > Shanks diyordu reis. Gerçek Mihawkçı değil mi yoksa?Red'i gerçek Mihawkçi saniyor sensey @II. Invictus @Mihawk
Roger'ın 20 yaşındaki gücünü nereden biliyorsun? Bildiğimiz tüm canavarların gençliklerini bırak cocukluklari bile hayvan gibi güçlüydü. Big Mom, Kaido, Oden gibi.Yine de 20 yaşında Mihawk'ı geçme ihtimali olan birinin Roger'ı geçmeye de vardır potansiyeli bence.
Mihawk > Shanks zaten. Bunu anlamanız için illa shanks'in gelip ben de kılıç ustasıyım haki ustası değilim mi demesi lazımZamanında Mihawk > Shanks diyordu reis. Gerçek Mihawkçı değil mi yoksa?
Zoro'ya artı yazdırma derdinde o yav Mihawk sevdiği yok.Zamanında Mihawk > Shanks diyordu reis. Gerçek Mihawkçı değil mi yoksa?
Kaido 20 yıl civarı öncesi Oden seviyesi olsa bile sağlamaz bence. Mihawk ve Prime Oden arasındaki fark açık benim için.Big Mom, Kaidi, Oden gibi.
Big Mom bebeyken efsane devi kaldırıp atıyordu, Kaido bebeyken Rocks'a katıldı diye artık Rocks imkanı yok yenilmez deniyordu. Zirve karakterlerin gençlikleri de güçlü oluyor. Zorluyorsun da, Zoro'nun Roger'ı geçme imkanı yok. Dediğim gibi sağ kolu Ray'i gecer en fazla.Kaido 20 yıl civarı öncesi Oden seviyesi olsa bile sağlamaz bence. Mihawk ve Prime Oden arasındaki fark açık benim için.
Masum...Red'i gerçek Mihawkçi saniyor sensey @II. Invictus @Mihawk