Al hikâyeyi yazmaya başladın bile kendi kendine... :S
Al hikâyeyi yazmaya başladın bile kendi kendine... :S
Öcü gibi korkuyor Doflamingodan.1. Croco
..
11. Mihawk.
..
999. Dof gibi bir liste çıkabilir ortaya.
Lan ne hikayesi cevap veremeyeceğini biliyorum, kabak gibi de çıktı işte, top on listesi bile yapamıyorsun.Al hikâyeyi yazmaya başladın bile kendi kendine... :S
Bilmiyorum ama yaşlılığın etkisi var bunu anlıyoruz buradan.Garp'da yenilirim der miydi ?
Ne yazmışım önce ki mesajda bak bakalım.Lan ne hikayesi cevap veremeyeceğini biliyorum, kabak gibi de çıktı işte, top on listesi bile yapamıyorsun.
Kanıtı da bir önceki mesajın
Kimlerle tartışmaya giriyoruz ya. Adam kendi kendine yazıyor sonra seni haksız çıkarmaya çalışıyor. Ben baştan demişim olayı.Çok aday var. Şuan sıralama yapmanın pek anlamı da yok. Sen yaz hikayeleri diyorum ya alıştın zaten. Şudur, budur diye salla gitsin inanan çıkar zaten işine gelenlerden
Bak bu Croco senin fena kimyanı bozdu, sıralama bile yapamıyorsun. Bari şöyle bir sıralama yap :dNe yazmışım önce ki mesajda bak bakalım.
Kimlerle tartışmaya giriyoruz ya. Adam kendi kendine yazıyor sonra seni haksız çıkarmaya çalışıyor. Ben baştan demişim olayı.
@Sir Crocodile Crocodile sağ kol üstü ise Doflamingo net imparator seviyesi.
Ulan serviste tutamadım kendimi güldüm.@Sir Crocodile diğer demiş, kesin coroco'dur :d