II. Invictus 13 Eyl 2022 #13 Mihawk. Çünkü global(worstgen v.b.) tartışıyormuş.Onlar mutlak doğrudur ve asla yanılmazlar.
Gregor 13 Eyl 2022 #16 Luffy'nin finalde dövüşeceği kişi kimse, o'dur. Artık Teach mi olur Akainu mu olur bilemem. Ayrıca ankette Fuji'nin olup da Kizaru'nun olmamasını kınıyorum.
Luffy'nin finalde dövüşeceği kişi kimse, o'dur. Artık Teach mi olur Akainu mu olur bilemem. Ayrıca ankette Fuji'nin olup da Kizaru'nun olmamasını kınıyorum.
Cavitq11 13 Eyl 2022 #17 carpe d. em dedi ki: Kadın mı diyorsun? Genişletmek için tıkla ... Böyle bir unvan kimseye verilmeyecek diyorum.
carpe d. em dedi ki: Kadın mı diyorsun? Genişletmek için tıkla ... Böyle bir unvan kimseye verilmeyecek diyorum.
Alpamis 13 Eyl 2022 #20 Dracule Mihawk dedi ki: Luffy ankete eklendi. Fanları ileride patlasın diye koydum. Genişletmek için tıkla ... Koydun bir de kendi fikirlerini yazmışsın. Havada öldürdü en güçlüyü.
Dracule Mihawk dedi ki: Luffy ankete eklendi. Fanları ileride patlasın diye koydum. Genişletmek için tıkla ... Koydun bir de kendi fikirlerini yazmışsın. Havada öldürdü en güçlüyü.