Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Stranger Things (2016-2025)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 28 87.5%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 4 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    32
Kimse izlemiyor sanırım, ilk kısım fena değildi ama ikinci kısmı hiç beğenmedim, aşırı kötü.. Diyaloglar kopuk, ekran süreleri çok eşitsiz. Son bölüme ne sığdıracaklar merakla bekliyorum Gotdan hallice olacak herhalde… Final sezonu değilde normal sezon gibi ve aşırı kötü hele Will in millete açıklama yapma sahnesi dkdkdkdkdjdkddkdj
Ikinci kısmının çıktığını gördüm de, o kadar merak etmiyorum ki, açıp bakmak gelmedi içimden.

Ikinci kısmının çıktığını gördüm de, o kadar merak etmiyorum ki, açıp bakmak gelmedi içimden.
Ben hazır ikinci kısım çıkmışken birinci kısımla beraber izleyeyim dedim, önceki sezonların aksine oyun yerine teorik bilime bağladılar.
Son bölüm de çıksın da artık kurtulalım şundan. Birinci sezon hatrına izledik ama baydı.

2.kısım çok kötü ya. yani hep aynı döngüde ilerliyor. Toplanıyorlar-plan yapıyorlar-planı uyguluyorlar.Anlatma stilleride aynı. dialoglar çok kötü. tek bir iyi sahne var vecna-max-holly-will sahnesi. O da çok iyidi yalan yok ama geneli çok kötü. İlk kısımda çok iyi sayılmaz aslında özellikle seri ciddiyetini kaybetmiş. Annesi yarılmış hastahaneye yatırılıyor, Mike o sırada oturmuş cips yiyor.

Atlaya atlaya izledim şimdi kaldı son bölüm.Önceki sezonda rezaletti ama bu sezon katlanılacak gibi değil.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık