Tiksav Lee 23 Ara 2023 #451 Smoker dedi ki: Ekli dosyayı görüntüle 1349 Bu indirim döneminde bunlar yeter. Alacak oyun da kalmamış zaten. Genişletmek için tıkla ... Doomlara ben de çökeyim sağ ol abi. Epic İndirimlerine de çökmek lazım. %33 indirim kuponu daha var
Smoker dedi ki: Ekli dosyayı görüntüle 1349 Bu indirim döneminde bunlar yeter. Alacak oyun da kalmamış zaten. Genişletmek için tıkla ... Doomlara ben de çökeyim sağ ol abi. Epic İndirimlerine de çökmek lazım. %33 indirim kuponu daha var
Smoker 23 Ara 2023 #452 Tiksav Lee dedi ki: Doomlara ben de çökeyim sağ ol abi. Epic İndirimlerine de çökmek lazım. %33 indirim kuponu daha var Genişletmek için tıkla ... Epic'ten almam ben.
Tiksav Lee dedi ki: Doomlara ben de çökeyim sağ ol abi. Epic İndirimlerine de çökmek lazım. %33 indirim kuponu daha var Genişletmek için tıkla ... Epic'ten almam ben.
Tiksav Lee 23 Ara 2023 #453 Smoker dedi ki: Epic'ten almam ben. Genişletmek için tıkla ... Ben mecbur alıcam.. para olsa Steam en iyisi de işte yapcak yok. Sırf Steam'de görünsün diye emulatörden oynayabildiğim Megamen X4 ve Zero aldıydım oralardan buraya geldik şimdi..
Smoker dedi ki: Epic'ten almam ben. Genişletmek için tıkla ... Ben mecbur alıcam.. para olsa Steam en iyisi de işte yapcak yok. Sırf Steam'de görünsün diye emulatörden oynayabildiğim Megamen X4 ve Zero aldıydım oralardan buraya geldik şimdi..
Akainu 28 Haz 2024 #455 Şu mena fiyatlandırması hala güncel oyunlar hariç oturmadı.Pek düzelecek gibide durmuyor.