7653$ gözüküyor bir yanlışlık vardır ben toplasan 300 dolarlık oyun almamışımdır
7653$ gözüküyor bir yanlışlık vardır ben toplasan 300 dolarlık oyun almamışımdır
Ondan da iyisi Tixati uygulaması, bir torrent programı olarak daha iyisi henüz yapılmadı.Şu anda qbittorrent varken tavsiye edilmiyor evet. Utorrenti arada yine kullanıyorum.
Senin aldığın fiyata bakmıyor. Şuanki fiyatlara ve en ucuz olduğu dönemdeki fiyatlara bakıyor.7653$ gözüküyor bir yanlışlık vardır ben toplasan 300 dolarlık oyun almamışımdır
Onu hesaba katsak bile fazla geliyor. Ben sadece son 1.5 yıldır oyun alıyorum 2022nin başında 30 40 oyunum falan vardıSenin aldığın fiyata bakmıyor. Şuanki fiyatlara ve en ucuz olduğu dönemdeki fiyatlara bakıyor.
Bunu bilmiyordum. Bir bakayım.Ondan da iyisi Tixati uygulaması, bir torrent programı olarak daha iyisi henüz yapılmadı.
Yıllardır kullanırım, hiç üzmedi. Neredeyse hiç kaynak tüketmez, çok basit arayüzü var, sadece işini yapar.Bunu bilmiyordum. Bir bakayım.
O kadar şey alıp Skyrim almadıysan yazıklar olsun.Keşke skyrim’i de alsaymışım. Neyse
Aklıma gelmedi.O kadar şey alıp Skyrim almadıysan yazıklar olsun.