1. ve 2. oyunu oynamıştım hikayesi müzikleri güzel oyunlardı
1. ve 2. oyunu oynamıştım hikayesi müzikleri güzel oyunlardı
Oha baya indirime girmiş. Birkaç arkadaşa linki yollayayım ben de:dSource of Madness güzeldi, zaman geçirmek için birebir. Skill tree ve itemlardaki çeşitlilik de bu kadar küçük bir oyun için baya iyi.
DLCleri ile birlikte Grim Dawn alınabilir. Hikayenin temeli muazzam. Class, skill tree, devotion ve item kombinasyonları uçsuz bucaksız. Şu şarkıyla Malmouth’ta devriye atmak bile çok hoştu. Türü hafiften seviyorsanız, birkaç 100 saatlik serüveni kaçırmayın derim, pişman olmazsınız.
Şu fiyatı bedava bence, orijinal fiyatından bile alınabilecek bir oyun, şaheserdir benim için ki yakında yeni bir dlc daha çıkartacak. Şarkılar efsane ya, evrendeki umutsuzluğu iliklerine kadar hissettiriyor oyuncuya.Oha baya indirime girmiş. Birkaç arkadaşa linki yollayayım ben de:d
Benim de favorim bu
Ben 180 lira bayılıp almıştım bir sene önce. 180 lirayı daha iyi değerlendirdiğim bir harcamam olmamıştır.Şu fiyatı bedava bence, orijinal fiyatından bile alınabilecek bir oyun, şaheserdir benim için ki yakında yeni bir dlc daha çıkartacak. Şarkılar efsane ya, evrendeki umutsuzluğu iliklerine kadar hissettiriyor oyuncuya.
Bloodstained'in 3ds oyununu oynamıştım. SoTN'dan ziyade eski Castlevania oyunlarının mekaniğini kullanıyordu. O yüzden beceremedim. Bahsettiğim oyun Bloodstained: Curse of the Moon. Modern oyunları nasıl sence?Bloodstained adlı bir seri var bir bak istersen retro oyunları da var modern olanı da tarif ettiğine benzerler. Aşırı ucuzlar 40 TL'ye 3 oyunu alabilirsiniz
O zaman alıyorum kekomBen 180 lira bayılıp almıştım bir sene önce. 180 lirayı daha iyi değerlendirdiğim bir harcamam olmamıştır.
Ben çok beğendim fiyatı da ucuzduBloodstained'in 3ds oyununu oynamıştım. SoTN'dan ziyade eski Castlevania oyunlarının mekaniğini kullanıyordu. O yüzden beceremedim. Bahsettiğim oyun Bloodstained: Curse of the Moon. Modern oyunları nasıl sence?
Dur la acele etme. Arpg sevmiyorsan aynı etkiyi yapmayabilir oyun.O zaman alıyorum kekom
Sevmez olur muyumDur la acele etme. Arpg sevmiyorsan aynı etkiyi yapmayabilir oyun.