High Republic filmlerin öncesinde geçiyor.ya arkadaş,yodayı filmlerde öldürüyorsunuz,high rebuplic de diriltiyorsunuz,bırak ölen öldüğüyle kalsın.
High Republic filmlerin öncesinde geçiyor.ya arkadaş,yodayı filmlerde öldürüyorsunuz,high rebuplic de diriltiyorsunuz,bırak ölen öldüğüyle kalsın.
ya arkadaş,yodayı filmlerde öldürüyorsunuz,high rebuplic de diriltiyorsunuz,bırak ölen öldüğüyle kalsın.
Phantom manece öncesi mi yani,yoksa o zamanda mi geçiyor?High Republic filmlerin öncesinde geçiyor.
200 sene öncesi diye hatırlıyorum.Phantom manece öncesi mi yani,yoksa o zamanda mi geçiyor?
Evet. Phantom Manace 32 BBY. High Republic 500 - 100 BBY arası.Phantom manece öncesi mi yani,yoksa o zamanda mi geçiyor?
Ve o yüzden evrenin sıfırlandığını duyduğum anda selamı sabahı kestim.Bir yorum okumuştum hakkında. Muazzam bir dünyaya açılan rutubetli ve çirkin bir koridordur Star Wars'un ilk filmleri diye. Birebir böyle olmasa da bu minvalde bir yorumdu. Katılmadan edemiyorum. Bu seri hakkındaki görüşüm hep böyle olmuştur. Hikayesi, karakterleri, dünyası muazzam bir yapıttır. Ancak filmleri öyle sinema başyapıtı değildir, uğruna çılgına dönülecek eserler de değildir.
Ne abartıldığı kadar iyi, ne de eleştirildiği kadar kötü değil. Epey iyi ve izlenmesi gereken bir seri.
Serinin en sağlam karakteri.