Ne savaşlar ne karakterler var. Darth Raven işlense sadece Tiktok neslinin yarısı Star Wars'cı olur.Büyük sith ve jedi savaşlarının olduğu dönemleri işleseler adam akıllı, yürür giderler. Yedikleri onca halta rağmen hem de
Ne savaşlar ne karakterler var. Darth Raven işlense sadece Tiktok neslinin yarısı Star Wars'cı olur.Büyük sith ve jedi savaşlarının olduğu dönemleri işleseler adam akıllı, yürür giderler. Yedikleri onca halta rağmen hem de
Onlar da seriye sararsa iyice b.ku çıkar.Ne savaşlar ne karakterler var. Darth Raven işlense sadece Tiktok neslinin yarısı Star Wars'cı olur.
Serinin evveliyatını silkeleyecekler yani. Kathleen Kennedy varsa o işten pek hayır gelmez. Kadın seriyi yok etmek için ekibe sızmış ve başa geçmiş Palpatine gibi.Star Wars: Dawn of the Jedi Filmi Geliyor – Kayıp Rıhtım (kayiprihtim.com)
son 3 film tren kazasını(internet jargonunda trainwreck) nasıl telafii edebilecekler merak ettim?
25.000 sene öncesi ne yahu,neredeyse ilk gücü bulan kişiye gidecekler.
Son 1 yapımı kaldı her hal o kadının. Sonra bırakıyor yanlışım yoksa.Serinin evveliyatını silkeleyecekler yani. Kathleen Kennedy varsa o işten pek hayır gelmez. Kadın seriyi yok etmek için ekibe sızmış ve başa geçmiş Palpatine gibi.
Neyin içine son 1 yapımı kaldı bilgin var mı? Umarım en dandik konuya yoğunlaşır Jar Jar falan.Son 1 yapımı kaldı her hal o kadının. Sonra bırakıyor yanlışım yoksa.
Daisy Ridley, Yeni Star Wars Filmine Katıldı – Kayıp Rıhtım (kayiprihtim.com)
valla ne desem şimdi,tren faciası yetmedi havada uçaklar çarpışıyor.
Daisy Ridley, bir kez daha Rey karakterini canlandırmaya hazırlanıyor. 2019’un sonlarında vizyona giren The Rise of Skywalker’dan 15 yıl sonrasını anlatacak yeni Star Wars filmi duyuruldu.