Direkt olmasın dediğim gibi. Benim zihnimdekiyle kalsın. Bu edebi eserlere ayıp, çizerlere terbiyesizliktir.Tek filme olmaz zaten. Dizi ve ya 3leme olmalı ama dediğin gibi disney şu an nereye atsa elini çürütüyor.
Direkt olmasın dediğim gibi. Benim zihnimdekiyle kalsın. Bu edebi eserlere ayıp, çizerlere terbiyesizliktir.Tek filme olmaz zaten. Dizi ve ya 3leme olmalı ama dediğin gibi disney şu an nereye atsa elini çürütüyor.
Kaç bölüm oldu? Şöyle 5-6 bölüm biriktiyse başlayayım. Güzel tepkiler gördüm izleyenlerden.Tales of the Jedi'ı izledim de şimdi Dooku'yu görmek ayrı bir hoştu. @Skywalker izlemediysen öneririm.
6 bölüm oldu.Kaç bölüm oldu? Şöyle 5-6 bölüm biriktiyse başlayayım. Güzel tepkiler gördüm izleyenlerden.
E başlayayım bir zahmet Dooku'yu görmek güzel olacak eminim. Klon savaşları dizisi olmasa yitip gidecekti karakter.6 bölüm oldu.
Bu onun kaderi. Kaderini tamamladı seçilmiş olan.Yoldan, insani hırsları uğruna dönen, yola ihanet eden, gücü sui istimal eden, hain cocuk katili ana-kin skywalker'i değil, Obi-Wan Başganı seveceğiz tabii.
2 bölüm izledim. Dooku'yu şöyle görüyorum.Tales of the Jedi'ı izledim de şimdi Dooku'yu görmek ayrı bir hoştu. @Skywalker izlemediysen öneririm.