Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spotify Yıllık Özeti 2024

Böyle bir konu varmış, geç de olsa dizelim bari.

1- Opeth: Fazla söze gerek yok. Spotify kullanmaya başladığımdan beri her zaman 1. sıradaydı.

2- Kendrick Lamar: Bu sene çok güzel doyurdu bizleri abim.

3- bANDiSTA: Birazcık seviyorum sanırım.

4- Gojira: Konser haberinden önce ilk 20'de bile değildi muhtemelen. Temmuz'u beklemekteyim.

5- Grup Yorum: 🤐🤐🤐

Birincisi, Opeth sert, güzel ve etkileyici bir seçenek, bu tarz severim. İkincisi için Kendrick Lamar pek dinlemediğim için (Rihanna ile olan düetini dinlediğimden 'pek' saydım) şarkıyla ilgili yorum yapamıyorum ama çıkardığı albümle dinlenmelerini, listelerdeki karşılığını gördüm, hak ettiğini burada da söyleyeyim. Üçüncüsü şarkı olarak güzel gelmedi bana ama sözleri, göndermesi iyiymiş. Dördüncüsü Opeth'ten sonra saç savurmaca, Spotify'da şarkılarını biraz karıştırırım. Beşincisi nostaljik, söyleyecek söz yok. Beşlik sıralamanın özeti, sert şarkıyla başlayıp biraz orta tempoda devam ettikten sonra vitesi Gojira ile olabildiğince yukarı çıkararak Grup Yorum ile dinginleştirmek denilebilir. Dinlemene sağlık.

Birincisi, Opeth sert, güzel ve etkileyici bir seçenek, bu tarz severim. İkincisi için Kendrick Lamar pek dinlemediğim için (Rihanna ile olan düetini dinlediğimden 'pek' saydım) şarkıyla ilgili yorum yapamıyorum ama çıkardığı albümle dinlenmelerini, listelerdeki karşılığını gördüm, hak ettiğini burada da söyleyeyim. Üçüncüsü şarkı olarak güzel gelmedi bana ama sözleri, göndermesi iyiymiş. Dördüncüsü Opeth'ten sonra saç savurmaca, Spotify'da şarkılarını biraz karıştırırım. Beşincisi nostaljik, söyleyecek söz yok. Beşlik sıralamanın özeti, sert şarkıyla başlayıp biraz orta tempoda devam ettikten sonra vitesi Gojira ile olabildiğince yukarı çıkararak Grup Yorum ile dinginleştirmek denilebilir. Dinlemene sağlık.
Kendrick'i bu seneye kadar ben de bu kadar dinlemiyordum. Birkaç şarkısını dinler geçerdim. Bu sene diskografisini tamamen dinleyince aslında tahmin ettiğinden çok daha iyi olduğunu fark ettim. Analiz nokta atışı olmuş

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık