Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spotify Yıllık Özeti 2024

Liste beklediğim gibi geldi, nispeten bir çeşitlilik yakalamışım. Yeni bir şeyler denemek isteyenler için, kısaca tanıtayım çıkan grupları.

1) Deftones: Bu yaz çok dinledim hakikaten, şaşırtmadı. Listedeki en bilindik isim, güzel bir Amerikan alternatif metal grubu.

2) ミドリ(Midori): Jazz elementleri taşıyan, kendine ait bir tarza sahip bi' Japon punk grubu.

3) Ichiko Aoba: Epey meşhur bir Japon solo artist. Indie folk tarzında, ruhu dinlendirici şarkılar yazıyor ve besteliyor.

4) 溶けないなまえ (Tokenainamae): Şahane bir Japon shoegaze grubu. Bu sene en çok dinlediğim şarkı da bu çıkmış.

5) Men I Trust: Kanada merkezli bir indie pop grubu. Yumuşak tonlu, sakin şarkılar çıkarıyorlar.

ne diye geçen sene olan özellikleri bu sene silmişler ki yeni düzgün bir şey de yok

Çin işkencesi ayağınıza geldi.
Kulak memesi kenarı, kulak kepçesi kenarı, kulak deliği kenarı özenle dikilir, sahibine 5 dakikada teslim edilir.

En çok dinlediğim şarkı Jojo Pillar Men soundtrack (Awake) olduğu için listenin kalanını burada paylaşacak yüzüm yok. :d

bu seneki wrappedi begenmedim hic. kendi acimdansa dakikami da az buldum eskisi gibi degilim herhalde muzikten cok koptum.

dinlenen sarki: 23.622
dinlenen sanatci: 7.342

en cok dinledigim sanatcilar:
1. needy streamer overload
2. uboa
3. dimlim
4. mercy necromancy
5. z²

en cok dinledigim sarkilar:
1. 俺を殺したいらしい (れす)
2. borderline (swrslvt)
3. leveret (mercy necromancy)
4. angel girl is a slut (cyber milk chan)
5. 4H (z²)

toplam dakika: 186.756

En sevdiğim tür boujee clean rap hip hop'mış Spotify bir yerlerinden tür uyduruyor clean futbol rap diye bir tür mü var

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık