Osayi'nin pozisyonu bundan daha penaltıydı.
Müdahale yok zaten. Haa ama Onur da mal gibi orada o hamleyi yapmayacaktı. Bu ligteki hakemlerin kötülüyle böyle penaltıyı alırlar.Burada Onur'un müdahale ettiği belli değil ki, ben mi yanlış görüyorum yoksa anlamadım daha bir müdahaleye yakın bir açı olması lazım.
bulursam atarımBurada Onur'un müdahale ettiği belli değil ki, ben mi yanlış görüyorum yoksa anlamadım daha bir müdahaleye yakın bir açı olması lazım.
Ben penaltı diyordum ama en net açı sanırım bu, buna göre değil.
Biz olmasak kim savuncak bjknin hakkını bjkli mi var.Gsliler yine şaşırtmıyor
Siz şunlara alışkın olduğunuz için net müdehaleyi penaltı olarak kabul görmüyor olabilirsin.Arda'dan iyi artist
Fenerli'ler altarnatif ervende yaşıyor, onlar için cezasahasında düşen her kişiye penaltı olmuş kabul ediliyo. 1 metre fark olsun timsah yine temas var der. Çok takılma onlara.
Dediğim çıktı. Şaşırtmadılar. 3 yıldızlı olup 6 yıldızla dolaşan kafadan her şey beklenir.Beşiktaş'ıma bol şans diliyorum.Hakem adil olursa yeneriz. Lale Orta faktörü korkutuyor.
![]()
Onur'un ne suçu var adam maç içinde hakemler şerefsiz diye dolanmıyorMüdahale yok zaten. Haa ama Onur da mal gibi orada o hamleyi yapmayacaktı. Bu ligteki hakemlerin kötülüyle böyle penaltıyı alırlar.
Buna penaltı aldı demek ana avrat adama sövmek demektir. Bu resmen sahtekarlık. Adam korntolsüz gelir ayağını sokarsın final, penaltıyı aldı dersin. Burdaki eyyamlık, sahtekarlık.Müdahale yok zaten. Haa ama Onur da mal gibi orada o hamleyi yapmayacaktı. Bu ligteki hakemlerin kötülüyle böyle penaltıyı alırlar.
2 yanlış bir doğru yapar mı be sir timsah?Siz şunlara alışkın olduğunuz için net müdehaleyi penaltı olarak kabul görmüyor olabilirsin.
Size olunca müdehale olmasına gerek olmadan penaltı çalınıyor, penaltının gerçek anlamı unutulmuş sizde...