Hangi takımlı? Fenerbahçeli olsa gs'yi küme bile düşürür de işte...Bundan daha hayır gelmez. Duygusal işler adamı yer bitirir.
Hangi takımlı? Fenerbahçeli olsa gs'yi küme bile düşürür de işte...Bundan daha hayır gelmez. Duygusal işler adamı yer bitirir.
Galatasaray.Hangi takımlı? Fenerbahçeli olsa gs'yi küme bile düşürür de işte...
Bu kahpe Ajax'ın bizimle ne derdi var ki bütün lig takmışken bunlar takmadı? O olayın detayı hala yok bende
Benim bildiğim, pazubandı olayını direkt olarak Ajax ile alakalı ama en azından bir tepki koymuş. Çok marjinal takılıyor Orkun(Hollanda için tabi.) İyi bir oyuncu. Bu sene şampiyonluk görebilirler. Ajax ile 6 puan yaptılar farkı. İkili averaj var mı liglerinde bilmiyorum. Yoksa bile çok güzel fikstür avantajları var. Arkalarındaki Ajax, Az ve Psv birbirleriyle oynayacak. Feyenordun üçü ile de maçı yok.
Kimse bilmiyor sanırım. Sneijder Tadicin değil yönetimin kararı buymuş diye tepki gostermişti. Üstüne taktığı pazubandında üç tane çarpı vardı. Komplo teorisyenleri üç şiddetli deprem üç çarpı falan demişti de bilmiyorum...Bu kahpe Ajax'ın bizimle ne derdi var ki bütün lig takmışken bunlar takmadı? O olayın detayı hala yok bende
Mevlüt Çavuşoğlu'nun kardeşi diye biliyorum, yanlış hatırlamıyorsam da Fenerbahçe kongre üyeliği de vardı sanki, çok kaale almamak lazımHasan Bey, ''Hep kaos yaratma içerisine giriyorlar.'' dedikten sonra, ama buna rağmen yine de mağdur olanın kendileri olduğunu iddia edip, sürekli ağlıyorlar diye devam etseymiş cümlesine on numara olurmuş.
Abisi, abisinin arkadaşları ve hatta kendisi kötü insanlar olabilir ama söylediklerinin yanlış olmadığını düşünüyorum.Mevlüt Çavuşoğlu'nun kardeşi diye biliyorum, yanlış hatırlamıyorsam da Fenerbahçe kongre üyeliği de vardı sanki, çok kaale almamak lazım![]()