Pjanic, Konyaspor maçından sonra saldı ligi 2 kere ayağı kırılıyordu. Batsu içinde takımın kurgusuna uygun bir oyuncu değildi.Onu Batsu için dedim... 30 gol atar dediydim de Beşiktaş o sene çok sıkıntı çekti. Pjanic'i aldılar adam meğer saç ektirmek için transfer olmuş...
Batsu çok iyi başladı lige aslında. Ama Sergen... Sergen ilk seneden sonra bütün çalıştırdığı takımlarda salıyor. Sıkılıyor...Pjanic, Konyaspor maçından sonra saldı ligi 2 kere ayağı kırılıyordu. Batsu içinde takımın kurgusuna uygun bir oyuncu değildi.
Rıza hoca Beşiktaş'a ne zaman TD olacak?Yatabare ve Gradel... Rıza hocanın iki bug futbolcusu. Adamlar 2 tane oyuncu ile oynuyor 2 senedir.
Çizgide durmasını bilmeyen kaleciye 4 gol attı diye ne şişirdiler bunu.
Yok yav Teixeira için dedin 20 gol 15 asist yapar müthiş topçu diye. Ben öyle hatırlıyorum.Onu Batsu için dedim... 30 gol atar dediydim de Beşiktaş o sene çok sıkıntı çekti. Pjanic'i aldılar adam meğer saç ektirmek için transfer olmuş...
Büyük takımda oynamanın baskısını kaldıramadı Batsu. Şu an rahat olduğu için gol atabiliyor.Batsu çok iyi başladı lige aslında. Ama Sergen... Sergen ilk seneden sonra bütün çalıştırdığı takımlarda salıyor. Sıkılıyor...
19 gol atmış adama da laf etmezsin yav. :dÇizgide durmasını bilmeyen kaleciye 4 gol attı diye ne şişirdiler bunu.![]()
Batsu arkasını dönük şekilde top alıp, saklayacak bir adam değil zaten. Çok yanlış kullanıldı, üstüne berbat bir takımda çok kötü performans göstermemesine rağmen(19 gole katkı verdi.) en çok eleştirilen isim olmuştu. Batsu bu sene gösterdiği performansı tekrar etmeyebilir, ama kesinlikle faydasız bir futbolcu değil. Bir takımın ana planı olmadığı sürece her türlü performans verir.Batsu çok iyi başladı lige aslında. Ama Sergen... Sergen ilk seneden sonra bütün çalıştırdığı takımlarda salıyor. Sıkılıyor...