Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi kaleci:Muslera
En iyi stoper:Nelson
En iyi sağ bek:Boey
En iyi santrafor:İcardi
En iyi 8:Bakasetas

Sende ne var? Sadece Ferdi dersin en iyi Sol beke.Kalecin en iyi 10a bile giremez.Nasıl şampiyon olacaksin sen?

Eh bi zahmet şampiyon olsun şu takım.Senden kat kat daha iyi çünkü.
Serdar Ali dinleyip gaza mı geldin naptın?

İcardi çöpü 90 dk nın 80 ninde defansın arkasına sarkarak top istemekle meşgul denk gelirse atıyor .Batsu İcardi'den pozisyon alma konusunda daha iyi
Üstün olduğu taraftarları var zaten ama İcardi daha iyi.

Serdar Ali dinleyip gaza mı geldin naptın?
Adam haklı bir tane yanlışı yok.Fenerbahçe şampiyon olması için herkesin %200unde olması lazım,çok zor.

Icardi süperstar. Bu ligle zerre alakası olmayan bir adam. Santrforun birinci özelliği allahsız olmaktır ve Icardi'de bu fazlasıyla var. Top sürüyormuş alan açıyormuş mücadele ediyormuş peh kaleye gördü mü topu içeri sokan adam santrfordur. Diğerleri santrforcuktur. Yandan yiyendir.

15 dakikada fişinizi çekmişti. O zaman böyle demiyordun ama.
Dostum 2 tane gol ofsayt diye 3. Ofsayt golü verdi bak eminimin topta gram oynama olmamış Keremin dokunduğu yok 3.golü de iptal edersek Erden denen adam baskıyla hakemliğimizi bitirir diye düşündüler 3.gol ofsayttı hadi ofsayt değil desinler net kanıt sunamazlar
90+10 daki gol çok klas olmasına rağmen zaten bitmiş bir maçtı moraller bozuktu Serdar'ın hatası olmasa İcardi daha çok top beklerdi orda.
Ki senin dilin çok trollvari teitter facebook dili futboldan anlatan degil gerginlikten beslenen dil

Herhalde yaşanan olaya çok güldüğümden aklımda kalmış olsa gerek: Geçen sene son 16 turunda eşleşmişti bu iki takım ve Kayserispor epik bir galibiyet almıştı Fenerbahçe'ye karşı. Yine Fener'in sahasında oynanacak maç. Merakla bekliyorum bu maçı.

GS maçıyla alakalı komikli video paylaşmamış olsalardı kupayı Başakşehir alır derdim ama GS vurur bunlara. Ne zaman GS ile alakalı paylaşım yapsalar ellerinde kalıyor.

Arda ayrılmadan önce bir kupa kazansın istediğimden, FB kazanır umarım kupayı.

Dostum 2 tane gol ofsayt diye 3. Ofsayt golü verdi bak eminimin topta gram oynama olmamış Keremin dokunduğu yok 3.golü de iptal edersek Erden denen adam baskıyla hakemliğimizi bitirir diye düşündüler 3.gol ofsayttı hadi ofsayt değil desinler net kanıt sunamazlar
90+10 daki gol çok klas olmasına rağmen zaten bitmiş bir maçtı moraller bozuktu Serdar'ın hatası olmasa İcardi daha çok top beklerdi orda.
Ki senin dilin çok trollvari teitter facebook dili futboldan anlatan degil gerginlikten beslenen dil
Icardi gibi bir futbolcuya çöp diyen sensin. Bir de beni trolvari olmakla itham ediyorsun. Icardiye çöp demek futbol bilginden mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık