Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail Kartal’a büyük ayıp edilmiş aynı takıma 3-4 topçu alsalardı adam mis gibi oynatıyordu takımı , sadece hoca maliyeti farkından 2 topçu parası çıkardı zaten

Sanki biraz fazla acımasız eleştiri yapıyorsunuz, bu takım Avrupa'da gruptan lider çıktı, ligde puan farkı sadece 4 ve kupada yoluna devam ediyor, ilk yarıda 3-4 tane de net pozisyonu var, oyun olarak biraz form düşüklüğü olabilir ama hala şampiyonluğun en net 2 adayından biri.

Yav JJ'ye laf edilecek kadar kötü oynamıyoruz ki, kötü oynuyoruz eyvallahta çok değil yani. Valencia ve Rossi biraz şanslı olsa 2-0 olacak maçtı sonuçta, kalede tehlikede görmedik. Tek şikayetim İrfan Can. ikinci yarıya emre ile başlasa daha iyi olur.

Yav JJ'ye laf edilecek kadar kötü oynamıyoruz ki, kötü oynuyoruz eyvallahta çok değil yani. Valencia ve Rossi biraz şanslı olsa 2-0 olacak maçtı sonuçta, kalede tehlikede görmedik. Tek şikayetim İrfan Can. ikinci yarıya emre ile başlasa daha iyi olur.
Biraz şanslı olsa diye diye şampiyonlar ligi de alınır. :oops:

Fenerbahçe maçın favorisi, arada çok fazla yetenek farkı var ve FB'nin bu maçta puan kaybetmesi sürpriz olur ama belirli bir hücum planları varmış gibi durmuyor, ara pası ve çalım deniyorlar sürekli. Bence, ya oyuncular arasında uyumsuzluk ya da rehavet var takımda.

He bir de eğer JJ istediyse bunu, Arda ve Emre neden kenarda?

Fener'de orta saha çok düştü, çok hızlı geçilmeye başlanıldı. Oyun kurgusunda mı sıkıntı var yoksa Ümraniye mi toparlandı anlamadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık