Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takıma bir şeyler olmuş. Gol atıyorlar. Hem de 1 tane falan da değil ha 2 tane. Maçın sonunu görmeden konuşmak doğru değil ama bu 2 gol bize 3 hafta yeter en az.

Daha da şaşırtıcı olansa 43 dakika oynandı, henüz gol pozisyonu vermedik rakibe. Ben rüya mı görüyorum acaba?

Bizim takıma bir şeyler olmuş. Gol atıyorlar. Hem de 1 tane falan da değil ha 2 tane. Maçın sonunu görmeden konuşmak doğru değil ama bu 2 gol bize 3 hafta yeter en az.

Daha da şaşırtıcı olansa 43 dakika oynandı, henüz gol pozisyonu vermedik rakibe. Ben rüya mı görüyorum acaba?
Lig sonuncusu olan takıma karşı oynuyorsunuz...

Videoyu daha izlemedim ama ilk giriş ekranına baktım. Hava topları ve fizik dışında zayıf bir özelliği yokmuş. Benzer oyuncu profili Orkun Kökçü... Ben okeyim her türlü bu çocuğa. Zamanında Orkunu alamadığımız için çok üzülmüştüm. Koyu Beşiktaşlıydı bir de Orkun.

Videoyu daha izlemedim ama ilk giriş ekranına baktım. Hava topları ve fizik dışında zayıf bir özelliği yokmuş. Benzer oyuncu profili Orkun Kökçü... Ben okeyim her türlü bu çocuğa. Zamanında Orkunu alamadığımız için çok üzülmüştüm. Koyu Beşiktaşlıydı bir de Orkun.

İzledim. Gol-asist istatistikleri çalım vs. Ligin kalitesine göre değişir ama bazı özellikler lig fark etmeksizin çok net belli olur. Top ayağına yakışıyor. Top kontrolü ve hakimiyeti çok iyi. Vücudunu güzel kullanıyor. Atik bir oyuncu izlenimi uyandırdı bende. 5 milyona değecek bir risk gibi duruyor. Asist sayısı daha fazla da olurmuş ama takım arkadaşları acayip kazma. Yine iyi 7 asist yapmış.

Mert

Rosier - Tayyip - Transfer - Masuaku ya da Transfer

Amir - Gedson

Cenk (Ghezzal) - Oscar - Transfer

Abubakar

Kağıt üzerinde güzel kadro. Ghezzal sağlam dönerse hele...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık