Fener 100 golü gecer dedi biri bende gecemez dediö 1000 lira iddaa girdim. Sizden korkan sizin gibi oldsun, neymiş Hidalgo yokmuş burdayız.
Yılın raconu.
Fener 100 golü gecer dedi biri bende gecemez dediö 1000 lira iddaa girdim. Sizden korkan sizin gibi oldsun, neymiş Hidalgo yokmuş burdayız.
Onu görev @Hidalg0 nun.Ağlama duvarına döner diye bekledim burasi ama dönmemiş.Hüü gs hakemleri etkisi altina aldicilar yok.
![]()
FB em şu an yüzde 17 sinde toparlansın göreceksin ?Yüzde 85 hocam
Kvarat 1 tane sallar ama zor maçnapoli maçı hakkında yorumlarınızı alayım beyler
Beşiktaş maçıyla birlikte bir şeyler değişti gs'de. O maç kaybedilmiş olsa şu an farklı bir TD farklı bir kadro ile oynuyor olurdunuz. Bu işler psikolojiktir biraz. İvme yakaladınız devam ediyorsunuz. Biz de ara öncesi son maçla birlikte ritmi kaybettik. Bol gollü azman bir galibiyet bizimkileri de moda sokar.Gs kültürü dedik, ben takımımı çok iyi biliyorum. İlk haftalar şu anki durum görülebilirdi. 2 takımın gol bekletisi hemen hemen aynı, atılan golllerde fener 3 kat daha fazla. Tabi siz o ara uçusua geçiğinizden bunu anlamadınız. Bu iş sonsuza kadar böyle gitmiyecekti, haftada 2 maç yapıyodunuz biz 1 maç. Oyuncu kaliteniz öyle ahım şahım değil, illaha şuanki durum oluşacaktı. Gs 2-3 oyuncu hariç yeni takım, yeni hoca. Zaman bile bu takımı daha iyi hale getirecekdi. Zor fikstür, ve aşırı deplasman ağırlıklı. Şimdi bu durum oluşmasa dahi ben ligin 2. devresinde kesin böyle bir durum bekliyordum. Bekledeğimden erken oldu ama hiç öyle sıkma filan değil.
fener çok gol atan bir takım gibi gözüküyor ama aslında değil, ilk 3 hafta 13 gol, Alanya, Karagümrük ve İstanbul spora 5'er atmış, 6 maçda 28 gol, kalan 11 haftada sadece 14 gol atmış, ve kalan maçların sadece ikisinde 3 gol ve üzeri atmış, geri kalan maçlarda ya hiç yada 1 gol atmış. Karagümrük açın bakın her maç 3-4 gol atıyor. fener de ise yakalarsan atıyon durumu var.