Sık sık dile getiriyorum ben. Hatta TFF dışında herkes getiriyor. Ben utancımdan bizim akademi tesislerine çok laf edemiyorum. Koca takımların asıl stadyumları bozukken biz akademinin derdine nasıl düşelim diye.Buna kaldıysak geçmiş olsun zaten.
Normalde kural gelmesi lazım, zemin futbolda en önemli şeylerden biri. Yani eğer yapamıyorsan ligde de oynama. Ya da net puan silme cezası gelsin düşsün gitsin adam diğer sezon. Yani 15 tane yabancı oyuncu getirene kadar zemini yaptırsın takımlar.
Semihe nasıl kırmızı çıkmaz? Yazıklar olsun! :S
Lige gerekirse çıkarmamak lazım zemini kötü olan takımı ki ders olsun ama nerede? Ben 2 senedir falan izlemedim 2. lig maçlarını.Sık sık dile getiriyorum ben. Hatta TFF dışında herkes getiriyor. Ben utancımdan bizim akademi tesislerine çok laf edemiyorum. Koca takımların asıl stadyumları bozukken biz akademinin derdine nasıl düşelim diye.
İstanbul takımlarının sahaları da çok iyi değil ki.Semihe nasıl kırmızı çıkmaz? Yazıklar olsun! :S
Resmen hakemi kandırmış yere atmış kendini. Ayhan'dan ders alması lazım bu konuda...
Lige gerekirse çıkarmamak lazım zemini kötü olan takımı ki ders olsun ama nerede? Ben 2 senedir falan izlemedim 2. lig maçlarını.
2 veya 3 yıl önce bir Samsunspor maçı izlemiştim, rakip takımın sahası o kadar kötüydü ki patates tarlası yanında iyi kalır. Adam top süremiyordu kanatta.
Şimdi belki de hala aynıdır bilmiyorum. Yani biri gidiyor biri geliyor. Hani "İstanbul takımları geldi lig kötü" deniyor ya. Gerekirse bütün takımlar İstanbul ve çevresi olsun sahalar çok iyi olsun.
Orası öyle çok iyi zaten az zemin var bu ligde. Yine de bazı Anadolu kulüplerine göre iyi görüyorum ben oynanıyor yani hiç olmazsa...İstanbul takımlarının sahaları da çok iyi değil ki.
Havaya girdik bile!
Ben de şundan bakmıştım bir ara. Özel üretimmiş.Fenerin 100. yıl forması güzeldi. 2 çift almıştım zamanında. Videoda görünce aklıma geldi.
![]()
Çok kötü değil mi?
Eğer bu sezonun alternatif forması bunun kırmızılı versiyonu olmasaydı, çok iyi forma derdim ama... Neyse gidip alacağız...