Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna kaldıysak geçmiş olsun zaten. :D

Normalde kural gelmesi lazım, zemin futbolda en önemli şeylerden biri. Yani eğer yapamıyorsan ligde de oynama. Ya da net puan silme cezası gelsin düşsün gitsin adam diğer sezon. Yani 15 tane yabancı oyuncu getirene kadar zemini yaptırsın takımlar.
Sık sık dile getiriyorum ben. Hatta TFF dışında herkes getiriyor. Ben utancımdan bizim akademi tesislerine çok laf edemiyorum. Koca takımların asıl stadyumları bozukken biz akademinin derdine nasıl düşelim diye.

@Sir Crocodile Semih az daha kaleciyi sakatlıyormuş :artiz:

Semihe nasıl kırmızı çıkmaz? Yazıklar olsun! :S

Resmen hakemi kandırmış yere atmış kendini. Ayhan'dan ders alması lazım bu konuda... :D

Sık sık dile getiriyorum ben. Hatta TFF dışında herkes getiriyor. Ben utancımdan bizim akademi tesislerine çok laf edemiyorum. Koca takımların asıl stadyumları bozukken biz akademinin derdine nasıl düşelim diye.
Lige gerekirse çıkarmamak lazım zemini kötü olan takımı ki ders olsun ama nerede? Ben 2 senedir falan izlemedim 2. lig maçlarını.

2 veya 3 yıl önce bir Samsunspor maçı izlemiştim, rakip takımın sahası o kadar kötüydü ki patates tarlası yanında iyi kalır. Adam top süremiyordu kanatta. :D

Şimdi belki de hala aynıdır bilmiyorum. Yani biri gidiyor biri geliyor. Hani "İstanbul takımları geldi lig kötü" deniyor ya. Gerekirse bütün takımlar İstanbul ve çevresi olsun sahalar çok iyi olsun.

Semihe nasıl kırmızı çıkmaz? Yazıklar olsun! :S

Resmen hakemi kandırmış yere atmış kendini. Ayhan'dan ders alması lazım bu konuda... :D

Lige gerekirse çıkarmamak lazım zemini kötü olan takımı ki ders olsun ama nerede? Ben 2 senedir falan izlemedim 2. lig maçlarını.

2 veya 3 yıl önce bir Samsunspor maçı izlemiştim, rakip takımın sahası o kadar kötüydü ki patates tarlası yanında iyi kalır. Adam top süremiyordu kanatta. :D

Şimdi belki de hala aynıdır bilmiyorum. Yani biri gidiyor biri geliyor. Hani "İstanbul takımları geldi lig kötü" deniyor ya. Gerekirse bütün takımlar İstanbul ve çevresi olsun sahalar çok iyi olsun.
İstanbul takımlarının sahaları da çok iyi değil ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık