Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlat anlat hikâyeleri. Sen gel GS savun haksız pozisyonsa FB haklı olunca "Masal" de, nasıl bir şey olduğun dün daha net açığa çıktı.

Daha pozisyonları ayırt edemiyor adam ne bekliyorsak... :S
Boş yapma bana göre ikiside ofsayt değil yok kural kural diye yırtınıp kendine gelince o aynı değil yeaaa diyen birisin.O yüzden boşa uğraşmaya gerek yok.Sana göre size penaltılar haklı ne olursa olsun iptaller haklı yerseniz atarsanız haksız veya aynı değil.

@Hidalg0 gelene kadar nöbet bende :good: Bu atanamamış mafya croco ile uğraşmak genelde keyifli.
La olum mesele uğraşmayı geçti adamlar o aynı değil muhabbetine girdi.Top sürmeye başladığında da ofsayt pas atıldığında da ofsayt adam.Gidip defansın hareketlenmesini engelliyor ama pozisyona dahil olmuyor.Antalya maçında adam yolunda düz koşarken rakibi gelip çarpıyor diye pozisyona dahil oluyor adam engelliyormuş gitmesini yersen.

Boş yapma bana göre ikiside ofsayt değil yok kural kural diye yırtınıp kendine gelince o aynı değil yeaaa diyen birisin.O yüzden boşa uğraşmaya gerek yok.Sana göre size penaltılar haklı ne olursa olsun iptaller haklı yerseniz atarsanız haksız veya aynı değil.
Gördük boş yapanı biz haftalardır sen canını sıkma. Geçen gün saatlerce GS savundun burada haksız olmalarına rağmen, dün de anlattığın hikâyeleri herkes gördü.

Kuralda yazan net ofsaytta bile "Masal" dedin, fakat GS'li biri kendi uydurduğu kuralı atınca "Adamlar kuralı atmış ofsaytmış" işte diye savunduğunu herkes gördü burada. Şimdi de boş yapmaktan bahsediyorsun. :S

Öncesinde de "Penaltı çalınıyor size" hikayesi anlatıyordun. Penaltı ise penaltıdır. Haksız penaltiysa gel konuş ama göz göre göre net penaltılarda bile başlıyorsun hikayeye. Bu da senin özetin zaten...

Gördük boş yapanı biz haftalardır sen canını sıkma. Geçen gün saatlerce GS savundun burada haksız olmalarına rağmen, dün de anlattığın hikâyeleri herkes gördü.

Kuralda yazan net ofsaytta bile "Masal" dedin, fakat GS'li biri kendi uydurduğu kuralı atınca "Adamlar kuralı atmış ofsaytmış" işte diye savunduğunu herkes gördü burada. Şimdi de boş yapmaktan bahsediyorsun. :S

Öncesinde de "Penaltı çalınıyor size" hikayesi anlatıyordun. Penaltı ise penaltıdır. Haksız penaltiysa gel konuş ama göz göre göre net penaltılarda bile başlıyorsun hikayeye. Bu da senin özetin zaten...
Hala masal anlatıyorsun işine gelen kısmı alıyorsun sonraki dediklerimi almıyorsun yine yeniden.Pozisyon belli değil neden iptal ettiler bilmiyorum dedim net kural kıldan tüyden bi kuraldan dolayı iptal etmedilerse haksız dedim onları neden söylemiyorsun? Tabi o zaman nasıl diyeceksin sen savundun diye dimi pardon.Sana kalsa boey adamın kafasına bastı zaten bide o vardı onuda savunmadım pardon benim hatam boey adamın kafasına bastı zıpladı tepindi diye sana destek vermem lazım senin kafa böyle işte.

Hala masal anlatıyorsun işine gelen kısmı alıyorsun sonraki dediklerimi almıyorsun yine yeniden.Pozisyon belli değil neden iptal ettiler bilmiyorum dedim net kural kıldan tüyden bi kuraldan dolayı iptal etmedilerse haksız dedim onları neden söylemiyorsun? Tabi o zaman nasıl diyeceksin sen savundun diye dimi pardon.Sana kalsa boey adamın kafasına bastı zaten bide o vardı onuda savunmadım pardon benim hatam boey adamın kafasına bastı zıpladı tepindi diye sana destek vermem lazım senin kafa böyle işte.
Ben savunmana bakarım, o kuralı o gün araştırmadan savunup kaç tane yorum attın burada. Öncesinde de "FB'nin hakkı yensin onu da savunurum" hikâyeleri anlatıyordun. Ne oldu gördük dün seni çok net biçimde bu yüzden... ;)

Bak hala ekleme yapıyor laflarıma bir cacık bulamayınca evet Boey ayağı ile bastı. Sen tepindi falan diye kendini haklı çıkarmak için ekleme yap bol bol böyle... :S

Geçen sezonlarda Timsah mod on:
- Tsyi hakemler şampiyon yaptı şu kadar penaltı verdiler hüü
-Gs şu kadar penaltı kullandı bizim kullandığımız sayı şu hüü
Bu sezon fb 9-10 penaltı alınca Timsah mod on:
- Haklıysa çalmasınlar mı kardeşim?
- Hakemler kuralı söylüyor bak bein yorumcularına sen bilmiyorsun hakemler kuralı uygulamasın mı o pozisyonla bu aynı değil hebele hübele
-Serdar aziz uçan tekme atmış ne diyorsun? Cevap ..... yok
Boey adamın kafasına basmış kırmızı net

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık