Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Nuri Şahin bile kendi zeminini eleştiriyor, böyle zeminde top oynanmaz diyor. Bu takımları anlamıyorum vallahi zemini düzgün tutmak ne kadar para gerektiriyor olabilir ki? Binlerce euro para verdiğin adamları şu zeminlerde oynatıp sakatlandırıyorsun sonra bedavadan para ödemeye devam ediyorsun. Mantığa bile uymuyor zeminleri düzeltmemeleri.
Anadolu takımlarının yönetimleri kendilerini küçük görüyor. Kaliteli ayaklar kötü zeminlerde yüksek performans gösteremiyor, daha fiziğe dayalı bir oyuna dönüyor oyun ister istemez. Benim Erzurum nefretimin kaynağı bu psikolojiye sahip olmaları. O maçta zemin beton gibiymiş. Futbolcular ve bizim yönetim gidip en azından zemini ıslatalım sertliği kırılsın diyor ama Erzurum yönetimi bunu kabul etmiyor. O zeminde Cenk sakatlanıyor işte. Kasti bir sakatlama söz konusu burada.

Yahu Osayi'e adamın müdehalesi var net neyi tartışıyoruz hala? Adamı engellemeye yönelik hareket, topa hareketlenmesini engelliyor. Bu da kuralda gayet açık yazmış.

Yani GS'nin pozisyon da Arda'ya atmışlar topu, Arda ilk önce hareketleniyor sonra duruyor. Neyse ki arkasında ki adamlar baya gerisinde müdehale gibi bir olay olmuyor. Osayi'nin girdiği gibi mücadele tarzı bile yok bu noktada...

Sol kanada ofsaytta olmayan adama atılmış bir pas var, o sırada Samuel’i engelleyen var mı? Yok. Rakip topa hareketlenmiş mi? Hayır. İİleri ivmelenmeye başlamış. Osayi’nin topla oynama şansı var mı? Yok. Osayi topa mı hareketleniyor? Hayır o da ileri ivmeleniyor pozisyon almak için, sonra çarpıyor kendi gidip adamı itiyor. Ofsayt yok pozisyonda.

Sol kanada ofsaytta olmayan adama atılmış bir pas var, o sırada Samuel’i engelleyem var mı? Yok. Rakip topa hareketlenmiş mi, hayır? İleri ivmelenmeye başlamış. Osayi’nin topla oynama şansı var mı? Yok. Osayi topa mı hareketleniyor? Hayır o da ileri icmeleniyor pozisyon almak için, sonra çarpıyor kendi gidip adamı itiyor. Ofsayt yok pozisyonda.
Yahu top daha rakibe gitmeden ayaktan çıktıktan sonra Wright'ın müdehalesi oluyor Osayi'e, bu da ofsayta düşürüyor pozisyonu. Topa hareketlenmiyor diyorsun Osayi'nin koşusunu bozuyor adam koşarak nasıl engellemiyor?

Osayi adam yüzünden topa gidemiyor, daha sonra gidip pozisyon almak zorunda kalıyor. Yani net engelleme var pozisyonda.

GS'mi neden küçük yazdın? Lucky Luke alınır sana bak... :ehe:
Bundan sonra senin yazdıklarını dikkate almamaya karar verdim.
@Hidalg0 ve @Wuma 'dan sonra burada gördüğüm en büyük GS savunucusu olabilir...
sivas antep urfa liverpool fahri savunucusu gelmiş sağa sola bok atıyor.Bundan sonra senin yazdıklarını ciddiye almıyorum.Avatar karakteri ol sen yorum bükücü olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık