Valla, ayakla oynama hizasına kafasını sokmuş. Buna kart verilirse her maç millet kafasını ayağa sokar diyen var. :dDiyen mi var? Haha.
Valla, ayakla oynama hizasına kafasını sokmuş. Buna kart verilirse her maç millet kafasını ayağa sokar diyen var. :dDiyen mi var? Haha.
Serdar topa net vuruyor mu? Abdulkadir'in topu alma ihtimali var mı? Top kime daha yakın? Serdar ayağını bir tarafına mı sokacak? Gerçekten cinnet geçirteceksin. Bu poziayonda 2li mücadele mi var? Top ortada bile değil. Attığın şeyde top ortada bile yok.Şu pozisyona kart çıktımı çıkmadı mı ?![]()
Valla, ayakla oynama hizasına kafasını sokmuş. Buna kart verilirse her maç millet kafasını ayağa sokar diyen var. :d
Yok yav bişey beklediğim yok kendi kendine gaza gelip laf atıyor patlayınca hikaye hikaye max max 61siz falan demeye
Böyle kollanma görmedim
Kuru sıkıyor diyor birdeYok yav bişey beklediğim yok kendi kendine gaza gelip laf atıyor patlayınca hikaye hikaye max max 61siz falan demeye![]()
Bizim takım çok leş hakemlerde kurtaramaz bizi Seferoviç oyuna giriyor adam koşamıyo bu Kerem çöpü yabancı kuralı olmasa takıma bile giremez o yaşda tıkanıyo hemen ne oynadımızda belli değil.
Güzel yorum kim yapmışasa. Basketde de çengel faul var biliyomusun?Valla, ayakla oynama hizasına kafasını sokmuş. Buna kart verilirse her maç millet kafasını ayağa sokar diyen var. :d