Sivaslı oyuncuların ayağı yok. Ben de Sabi'A'nın yerinde olsam gitmek isterim Sivas'tan. Hak verdim.
Serdar Aziz'in pozisyonunda adam arkadan geliyor ve topa Serdar vuruyor. Bu pozisyonda 2 oyuncu yan yanalar ve topa vuran oyuncu Sivaslı. 2 pozisyon çok farklı.Boey'in yaptığı sarı kartsa Ts maçında Fenerin oyuncusu topa vurduktan sonra adamın göğsünü biçiyor ona niye penaltı çalmadınız eyyamcı hakemler
Ayak tehlikeli ve adama doğru kalkmıyor, bana sorsan faul bile değil ama neyse, cezalı duruma düşmüş, FB maçı garanti olsunSerdar Aziz'in pozisyonunda adam arkadan geliyor ve topa Serdar vuruyor. Bu pozisyonda 2 oyuncu yan yanalar ve topa vuran oyuncu Sivaslı. 2 pozisyon çok farklı.
Bir daha izledim topa Boey vuruyormuş.
Pozizyona kırmızı verse işime gelir. Vermese de neden vermedi demem.Ayak tehlikeli ve adama doğru kalkmıyor, bana sorsan faul bile değil ama neyse, cezalı duruma düşmüş, FB maçı garanti olsun![]()
Nasıl yok , bildiğin işte topa vururken ikinci eleman gelip pozisyona geç mudahil oluyor sonra farklı şekilde lanse ediliyor .Serdarın pozisyonu tartışılmadı mı penaltımı değil mi diye?Pozizyona kırmızı verse işime gelir. Vermese de neden vermedi demem.
Serdar'ın pozisyonuyla alakası yok ama bunun.