Beşiktaş senin sayende maç kazandı yahu. Kime karşı olsan kazanıyor. :d
Yav ben bu kadar önemli bir adam değilim. Bana bağlama her şeyi. :dBeşiktaş senin sayende maç kazandı yahu. Kime karşı olsan kazanıyor. :d
Yav ben bu kadar önemli bir adam değilim. Bana bağlama her şeyi. :d
Şanlısporumuz![]()
Şunu dedikten sonra maç sonunda bu yorumu yapmak garip kaçıyor ama neyseBjk çöp takım, Şenoldan da bi cacık olmayacağı yine ortaya çıktı
Biri 2. Lig takımı biride sözde süper lig şampiyonluk adayı olduğunu düşününce pekte garip olduğunu söylenemez.Şunu dedikten sonra maç sonunda bu yorumu yapmak garip kaçıyor ama neyse![]()
Maxcığım büyük derbi de maç dönmüş sevin bakalım... :SUrfalı kanaryalara bi suskunluk gelmiş ahahabdhdbahshdjfgdjjdkg
Adamlar 3. ligde max, sende sevin maç döndü diye.En çok şu max dondurma çubukçusu kum timsahının maç bitmeden konuşup konuşup maç sonunda patlamasına bayılıyorum![]()
Ne kadar Ersin'e kesilse de fatura, defansında savunma yaparken arkadan gelen oyunculara karşı herhangi bir müdahalesi yok. Genelde yediğimiz gollerin çoğunluğu arkadan gelen oyuncunın dengeseini bozacak bir oyuncunun veya oyuncuyu tehdit edebilecek birisinin olmaması. Bundan dolayı da yediğimiz goller çok saçma duruyor. Necip artık rotasyon oyuncusu olarak denenmemesi gerekiyor, seviyorum adamı ama seviye olarak çok düştü. Ya takımdan ayrılmalı ya da futbolu bırakıp altyapı ekibinde falan çalışmalı. Son zamanlarda her maçta en az 2-3 savunma hatası yapmaya başladı ki ilk golde de aynı durum mevcut.Cenk baktı olmayacak maçın devre arasında hocasından buff alıp geldi.
Şenol hoca gelmeden önce 10 maç 1 gol. 3 sarı 1 kırmızı kart
Şenol hoca geldikten sonra 3 maç 5 gol 2 asist.
Maçı izleyemedim ama yine basit goller yemişiz. Yani Ersin seni ben bile savunmazsam kimse savunmaz. Kafası gitti, artık zor Ersinin toparlaması. Şenol hocanın bı rehabilitasyona sokması lazım çocuğu.
İyi bir savunma kurgusu çözmesi lazım bunların.
Kimmiş o şampiyonluk adayı?Öyle dimi ya pendiklere elenirken bu sözler ne güzel sözlerdiBiri 2. Lig takımı biride sözde süper lig şampiyonluk adayı olduğunu düşününce pekte garip olduğunu söylenemez.