Uygun. Maç kaçta?Bugün Yağız Kaan'nın 2672 Eloluk rakibiyle maçı var.Bugün onu izlemeye karar verdim.Ali Reza gibi olması için dua edenlerdenim.
NOT:Satrancı bir spor dalı olarak gördüğüm için bu konuda mesaj attım.Uygun görülmezse modaretör arkadaşlar ilgili konuya taşıyabilir mesajı.
Sen moderatör müsün kardeşim de uygun diyorsun. Bütün Fenerliler aynı mı olur? .s.sUygun. Maç kaçta?
Eloluk kısmını çözmeye çalışıyordum yanlış mı yazdı acaba 67 kilo falan mı yazacaktı diye boks falan sandımBugün Yağız Kaan'nın 2672 Eloluk rakibiyle maçı var.Bugün onu izlemeye karar verdim.Ali Reza gibi olması için dua edenlerdenim.
NOT:Satrancı bir spor dalı olarak gördüğüm için bu konuda mesaj attım.Uygun görülmezse modaretör arkadaşlar ilgili konuya taşıyabilir mesajı.
Yağız Kaan diye boksör mü olur?Eloluk kısmını çözmeye çalışıyordum yanlış mı yazdı acaba 67 kilo falan mı yazacaktı diye boks falan sandım![]()
Tam boksör adı gibi geldi, genç biri böyleYağız Kaan diye boksör mü olur?
18.30'da.Uygun. Maç kaçta?
Çocuk bayağı yetenekli, gelişimine devam ederse çok büyük işler başarabilir. İzlemek lazım maçı.18.30'da.
Turnuvanın Adı: Chessable Sunway Sitges olması lazım.
Tecrübeli üyeyim. Hatalı konu açıldığında, yanlış yere konu açıldığında vs. nasıl uyarı yapabiliyorsak, burada da gençlerin içini rahatlatmak için onaylama yetkimi kullandım. :dSen moderatör müsün kardeşim de uygun diyorsun. Bütün Fenerliler aynı mı olur? .s.s
Yürü be.Tecrübeli üyeyim. Hatalı konu açıldığında, yanlış yere konu açıldığında vs. nasıl uyarı yapabiliyorsak, burada da gençlerin içini rahatlatmak için onaylama yetkimi kullandım. :d