Bir kısa bir uzun bakılmıyor muydu?Yaklaşık 2 aydır 1 kısa 1 uzun lazım diyorduk. Kadro mühendisliğinin uygun olduğunu söyleyen Derya Yannıer'e sevgilerimi iletiyorum.
Bir kısa bir uzun bakılmıyor muydu?Yaklaşık 2 aydır 1 kısa 1 uzun lazım diyorduk. Kadro mühendisliğinin uygun olduğunu söyleyen Derya Yannıer'e sevgilerimi iletiyorum.
Sözde alınacaktı ama vazgeçilmiş. Sezon başı Campazzo ismi geçtiğinde bütçe vardı ama şuan yok. Aynı şeyi futbol takımında bekliyorum. Sezon başı T.Talha'yı 1.5m euro ya transfer etmeyen yönetim gidip Samet'e 3.5 verirse rezillik çıkar. Onu bile alacağını sanmıyorum. İnşallah Szlai sakatlanır şampiyonluğu kaybederiz ve Ali Koç gider.Bir kısa bir uzun bakılmıyor muydu?
Booker yine fena değil de Jekiri boş çar... D:Jekiri ve Booker çıkar muhtemelen.
Adam 2 sene Caner ve Quaresma'nın ortalarıyla şampiyon oldu.Şenol, her yerden kovulan ve kendisinin bile milli takıma almadığı Caner'i istiyormuş. Bok varmış gibi buna tapan taraftarın çığırtkanlığını dinleyip senin gibi birisini getirdiler yine takımın başına. Bunun gibi hala mağarasından çıkamamış çakma filozoflarla anca bir şampiyonluk daha alırsınız. Umarım bu Şenol'un her istediklerini yaparlar da, adı efsane olarak anılmaz. Rezil olarak gitmeni istiyorum senin.
Ben 2 isimle görüşülüyor diye biliyorum baskette.Sözde alınacaktı ama vazgeçilmiş. Sezon başı Campazzo ismi geçtiğinde bütçe vardı ama şuan yok. Aynı şeyi futbol takımında bekliyorum. Sezon başı T.Talha'yı 1.5m euro ya transfer etmeyen yönetim gidip Samet'e 3.5 verirse rezillik çıkar. Onu bile alacağını sanmıyorum. İnşallah Szlai sakatlanır şampiyonluğu kaybederiz ve Ali Koç gider.
İtoudis'in sözleşmesi bitince her şey aydınlanır zaten. Sakallı Sertaç ve Gs'nin evladı Derya çıldırtacak. Calathes, Motley, Jekiri'yi hoca getirdi. Wilbekin dışında mevcut yönetimin yaptığı transferlerin iyi olduğunu düşünmüyorum. Edwards olmayacak Bjelica oynamadı zaten.Ben 2 isimle görüşülüyor diye biliyorum baskette.
Hayes? Edwards'ı da hoca istedi diye biliyorum ki bence potansiyeli çok yüksek. Alba maçında döktürdü mesela. Euroleague'de ilk sezonu daha ve alışırsa çok enteresan şeyler izletecek bence.İtoudis'in sözleşmesi bitince her şey aydınlanır zaten. Sakallı Sertaç ve Gs'nin evladı Derya çıldırtacak. Calathes, Motley, Jekiri'yi hoca getirdi. Wilbekin dışında mevcut yönetimin yaptığı transferlerin iyi olduğunu düşünmüyorum. Edwards olmayacak Bjelica oynamadı zaten.
Murat Zorlu 'nun yorumunu gördüm az önce sinirlendim yine.
Edwards'ı yönetim hocaya önerdi diye biliyorum. Alba maçı yerine Real maçında oynasaydı daha iyiydi. Ben zeki bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ezbere oynuyor.Hayes? Edwards'ı da hoca istedi diye biliyorum ki bence potansiyeli çok yüksek. Alba maçında döktürdü mesela. Euroleague'de ilk sezonu daha ve alışırsa çok enteresan şeyler izletecek bence.