Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreiranin talibi çok milan falan istiyor. Gider sezon sonu menajeri oyle biseyler demis herhalde. Fernando dan sonra bulduk düzgün orta saha onuda kaptircaz. :(

Torreiranin talibi çok milan falan istiyor. Gider sezon sonu menajeri oyle biseyler demis herhalde. Fernando dan sonra bulduk düzgün orta saha onuda kaptircaz. :(
GS şampiyonlar ligi planı uygularsa elinde tutabilir. Sneijder gibi bir yıldız 29 yaşında kalmıştı. Şampiyonlar ligi bu ülkede yıldız futbolcuyu 2 sezon oynatabilmenin tek yolu maalesef. Çünkü para yok.

Arkadaşlar;
aynı ortamda bulunmayı, bir konu üzerinde tartışmayı kaldırabilecek durumda değilseniz buraya yazmayın. Gidin Twitter'da falan kavga edin. Neredeyse her hafta tekrarlıyorsunuz bunu. Forum kuralları çerçevesinde, konuştuğunuz kişiye ve onun da ötesinde, burayı okuyan herkese saygılı olacak şekilde tartışıyorsanız tartışın. Yoksa hiç yazmayın. Bu da son uyarım. Bir daha önüme aynı sebeplerle şikayet gelirse, daha sert çözüm yollarına başvuracağım.
Sahaya yabancı madde atan, her maç rakibine ana avrat söven fanatikler gibi olmayın. Seviyorum hepinizi.

Bu Kaan Ayhan transferi yönetimin en saçma işi oldu.Emin Bayram'dan daha iyi olmayan 28 yaşında bir rotasyon oyuncusu için 4 milyon bonservis+1.yıl için 1 milyon,2.yıl 1 milyon 250 bin ve 3.yıl 1 milyon 350 bin maaş ödeyeceğiz.Apo bu adamdan 2 kat daha iyi topçu ama daha az maaş alıyor.Şimdi diğer yerli oyuncularda haklı olarak zam isteyecekler maaşa falan.Yani tam menajer çakması oldu bu herif.

Forumda bunu söylediğin 1000. kişi olmuşumdur. Aklıma malum kişiyi getiriyorsun.
Yeri gelince söyleriz evet, isim ver malum kişi diyene kadar. ;)

2. lig topçusu... Saydığın isimler dışındakileri de düşününce çöp çıkması daha yüksek.
Saydığım kişiler senin saydığın statü de olan adamlar. Kim Çin'den geldi, Crespo Portekiz 2 lig takımında oynadı. Szalai desen Kıbrıs falan oynadı. Yani oyuncu oynuyorsa ve oynadığı ligde göze batiyorsa iyi anlamda alınabilir. Twente de oynamış Parma'ya transfer olmuş diyor yorumcular iki takımda da kendini kanıtlamış yükselmekte olan biri.

Oynasın kötü oynarsa zaten yorum yaparız. Fakat sen adamı hemen linçledin. İyi çıkarsa ne diyeceksin sonradan görelim bakalım...

Doğru demişler.
Hahaha 6 ay yetmemiş sana belli ki. :D

Ben Fenerbahçe'nin transfer politikasını çözebilmiş değilim. Emre Demir transferi bana göre Arda'nın sezon sonu gönderileceğinin göstergesi diğer türlü hiçbir açıklaması yok. Arda şu kadroda 10dk zor oynayabiliyorken Emre Demir'in Arda'nın önüne geçeceği muamma. Ben Emre Demir'in Beşiktaş'a gelmesinin kendisi açısından daha iyi bir yol olduğunu düşünüyordum veya avrupada oynayan orta bir takımda olabilir diye düşünüyordum. Şu an Fener'de Zajc bile forma bulamıyor. Halen anlayamadım neye göre transfer yapıyorlar. Kadro çok kalabalık oynayan oyuncu bulmak zor ki Bruma 2.dönem dahil edilecek mi o bile bilinmiyor. Fener'in başarısızlığının en büyük nedeni transfer politikası olduğu aşikar. Her sene 1-2 oyuncu sat ama yerine 4-5 tane al sonra 1'i tutsun onu sat yine 4-5 tane al. Böyle böyle takım kendini nötrlüyor.

Ben Fenerbahçe'nin transfer politikasını çözebilmiş değilim. Emre Demir transferi bana göre Arda'nın sezon sonu gönderileceğinin göstergesi diğer türlü hiçbir açıklaması yok. Arda şu kadroda 10dk zor oynayabiliyorken Emre Demir'in Arda'nın önüne geçeceği muamma. Ben Emre Demir'in Beşiktaş'a gelmesinin kendisi açısından daha iyi bir yol olduğunu düşünüyordum veya avrupada oynayan orta bir takımda olabilir diye düşünüyordum. Şu an Fener'de Zajc bile forma bulamıyor. Halen anlayamadım neye göre transfer yapıyorlar. Kadro çok kalabalık oynayan oyuncu bulmak zor ki Bruma 2.dönem dahil edilecek mi o bile bilinmiyor. Fener'in başarısızlığının en büyük nedeni transfer politikası olduğu aşikar. Her sene 1-2 oyuncu sat ama yerine 4-5 tane al sonra 1'i tutsun onu sat yine 4-5 tane al. Böyle böyle takım kendini nötrlüyor.

Fenerbahçe ve ortasaha transferi için mantık aramak mantıklı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık