Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostlar yanlış anlamayın ben Fenerbahçe lehine bir hata gösteremezsin dediği için attım , illa ki Fenerbahçe aleyhine bir çok pozisyon vardır
Yahu bu pozisyon bile sıyırma gibi net basma mı? Video varsa at daha net görelim ben es geçtim bunu.

İlk yarı şu Ümraniye'nin net 2-3 sarı görmesi lazımdı adamlara kart çıkmadı hakem sağolsun dua etmeleri lazım keza ikinci yarı yine aynı. Adam geçiyor arkadan müdehale yapılıyor ceza sahası çevresinde bizim oyuncuya hakem faulü verip geçiyor. Bu pozisyonlara sarı vermeyeceksin de neye vereceksin?

Geçen maç Szalai'ye şu pozisyonda sarı verdi hakem. Bu sarı ise Ümraniye'nin 5 tane sarı görmesi lazımdı ilk yarı.

Bak şu pozisyonda bir şey yok ama...

Trabzon'un gerçek düşmanı Gsdir bunu bir türlu anlayamadılar 87 yılından önce TS kaç şampiyonluk kazanmış Gs 14 yıl şampiyonluk yaşayamamış Trabzon iyi oynadığı zaman Galatasaray kaçıncı sıralarda bitirdi ligi 2010 2011 8.sırada , 2019-2020 6. sırada
2021-2022 sezonu 13.sırada bitirmis .

Galatasaray ne zaman kötü gitse Trabzon'nun işine yaramış

Trabzon'un gerçek düşmanı Gsdir bunu bir türlu anlayamadılar 87 yılından önce TS kaç şampiyonluk kazanmış Gs 14 yıl şampiyonluk yaşayamamış Trabzon iyi oynadığı zaman Galatasaray kaçıncı sıralarda bitirdi ligi 2010 2011 8.sırada , 2019-2020 6. sırada
2021-2022 sezonu 13.sırada bitirmis .

Galatasaray ne zaman kötü gitse Trabzon'nun işine yaramış
Trabzonspor'un gerçek düşmanı diye bir şey yok. Üç İstanbul takımına da eşit düzeyde uzak sadece. Fenerbahçeyle arasında olan şeyler geçmişte şampiyonluk mücadelesinde devamlı karşı karşıya gelmesiyle alakalı. 96 yılından sonra bir gerginlik ortamı oluştu ve Trabzon daha birkaç seneye kadar içerde dahi galibiyet alamıyordu. Fenerbahçe gerginlikten beslenebilen bir camiayken Trabzonspor bundan kötü etkilenen taraftı. Kaldı ki Fenerbahçe bu diğer takımlara da uygulayabilmişti. Galibiyet mağlubiyet sayılarına bakarsanız diğer İstanbul takımlarıyla aradaki farkın bu yirmi yılda falan açıldığını görebilirsiniz. Bütün maçları izledim iki binli yıllardan beri toplasak 2-3 galibiyet anca vardır kupa vs dahil. Buna karşılık gs ye karşı daha iyi işler hep yapmıştık içerde ve dışarda. Beşiktaş ile ise hep denkti.

Evet bu kafada insanlar var. O yazıyı yazan - gerçektir değildir bilemem - sığır gibiler yüzünden Trabzonspor İstanbul takımlarına çelme takmakla yetinen bir kafa yapısına büründü uzunca bir süre. Yirmi yıldan fazla süre duraklama döneminde kaldı. Fakat zannedilmesin ki diğer takımlarda da böyle düşünen yok. Her taraftarın görece uzak olduğu, rakibin başarısızlığının kendisinin işine yaramasından dolayı çoğu zaman. Fakat maç satmak ne demek? Trabzon gidip Galatasaray'a yenilirse maç mı satmış olacak? Yenerse Fenerbahçe'nin önünü mü açmış olacak? Bu takımın kendi hedefi yok mu? Şurada iki maça bakar sıralamanın değişmesi. Öyle olursa ne denecek? Fenerbahçe önce kendi rakibini yensin. Hem biz kendi sahamızda adamlarla berabere kaldık iyi kötü. Şampiyon olurlarsa kıyağımızı yapmış oluruz hem fena mı?

Neyse işte bu muhabbetler boş muhabbetler. Sözün özüne gelirsek biz şampiyon olamıyorsak kimin olduğunu önemsemiyor artık kimse. Neyse ki o profil değişti bu yüzden son dört yılda kafamız çok rahat. Fakat Adanademir Konya gibi farklı renklerin hikayesini görmeyi isterim ayrı mesele.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık