Bazı pozisyonlar için katılıyorum ama bu tarz şeyler hatayla yapılacak şeyler değil.Her zaman, her büyük takıma oluyor bu ligde böyle şeyler. Asıl sorun ''biz temiziz, bizim dışımızda herkes şikeci'' dendiği zaman başlıyor.
Bazı pozisyonlar için katılıyorum ama bu tarz şeyler hatayla yapılacak şeyler değil.Her zaman, her büyük takıma oluyor bu ligde böyle şeyler. Asıl sorun ''biz temiziz, bizim dışımızda herkes şikeci'' dendiği zaman başlıyor.
Bazı pozisyonlar için katılıyorum ama bu tarz şeyler hatayla yapılacak şeyler değil.
İkinci attığın hata olabilir bence hakem bunu görmeli ama görmemiş olabilir ama kendinden emin hakemin kaldırdığı direkt bile isteye vermem bu golü demek.Bazı pozisyonlar için katılıyorum ama bu tarz şeyler hatayla yapılacak şeyler değil.
1,5 m ofsaytı mı yanlış görmüş olabilirİkinci attığın hata olabilir bence hakem bunu görmeli ama görmemiş olabilir ama kendinden emin hakemin kaldırdığı direkt bile isteye vermem bu golü demek.
Şutla alakalı olduğu için o an bir hata olmuş olabilir. dediğim gibi bir hakem olarak görmeli zaten ama ben ona direkt şike demem ama ilkine banka hesapları incelensin derim. Volkan bile şaşırmıştır o ofsayta1,5 m ofsaytı mı yanlış görmüş olabilir![]()
Verdiği ofsayta bak yine malum takım nedense
10. hafta ligi bitirtmeyiz diye ağlayan benim başkanım, hazırlık maçında hakeme isyan eden de benim hocamdı zaten. Haklısın. :dfener olmasa bu ülkede hakem konuşulmaz. Bu bir gerçek.![]()