Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osayi koşarken ofsayttaki oyuncuya çarpıyor, ben fark etmemiştim maçta ki böyle olunca aksiyonun içinde olduğu için ofsayt doğru olmuyor mu?
Var karar veremez buna.Var bu pozisyonda hakemi çağırıp kararı ona bırakmalıydı.Hakem eğer o oyuncunun golle bir ilgisi olduğunu düşünürse ofsayt verirdi düşünmezse golü verirdi.Şuan var hakeminin kararına göre iptal edildi gol.

Var karar veremez buna.Var bu pozisyonda hakemi çağırıp kararı ona bırakmalıydı.Hakem eğer o oyuncunun golle bir ilgisi olduğunu düşünürse ofsayt verirdi düşünmezse golü verirdi.Şuan var hakeminin kararına göre iptal edildi gol.
Var ofsayta karar verebiliyorsa buna da verebilir bence, sonuçta ofsayttaki oyuncunun sadece topa dokunması değil akan oyuna müdahalesi de ofsayt tanımı içerisinde. He ille hakem çağırılsa bile farklı karar çıkacağını sanmıyorum çünkü Osayi ile çarpışıyorlar orada. Kural kitabında varsa orta hakemde iptal ederdi.

Yalnız Joshua King... Muazzam oynuyor. Bugün 2 direği var, 2-3 tane net kaçırdı ama bu kadar pozisyona giren adam zamanı gelince atar ki atıyor da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık