Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü saçma olayla ilgili daha açıklama gelmedi mi? Ofsayt ile ilgili özel bir durum var mı diye IFAB'ın kurallar kitapçığına baktım, bir şey yok. Adamların tertemiz golü güme gitti. Sadece bizim Orta Doğu görgüsüzü Erden'in durumu için mutlu oldum. Kullandığın dile dikkat etmezsen böyle mal gibi ortada kalırsın. Koskoca kulüp senin yüzünden töhmet altında kaldı. Hani ligi bitirtmiyordun? Noldu, davar?

Durduk yere Sivas'a borçlu hissetmeye başladık. Zeminden dolayı ligden düşmesini istiyordum, şimdi kalmaları için mecbur destekleyecez.

Vay babayın. Şerefimle emekli olmak istiyorum çer çöp yerlere gitmek istemiyorum de oralarda oynayan adamları aşağıla, küçümse Xavi'ye laf at. Gün gelsin kapısını çaldığın her külüpten babayı almış şekilde koşup araplara sığın. Şu muhabbetleri duymasam enayi parası sövüşlüyor der geçerdim de eleman feci patlatmış kendini. Real Madrid tesislerinde arap takımına katılmak için çiğ etle beslenip antrenman yapan koca yürekli adam. Devaam

Jdbabdhahsuauvsah Ronaldo Araplara gitmiş. Keşke kariyerini hiç bu kadar uzatmasaydı, her gün daha da rezil oluyor.

Para tatlı gelmiş Ronaldo'ya 75 milliion dolar deniyo yıllık, o parayı red edecek cok az insan var. Özellikle futbolu bırakmadan önce böyle bir para'yı kimse red edemezdi herhalde.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık