adamı bağcılar çocugu yapcaklar yakındaNoluyo olm
![]()

adamı bağcılar çocugu yapcaklar yakındaNoluyo olm
![]()
Öyle bir şey olursa ilk kez bir keko çok sempatik olacak.adamı bağcılar çocugu yapcaklar yakında![]()
Sizi aydınlatayım bari, bu kedi o kedi değil :S Desen çizgileri farklı yerde başlayıp bitiyor.
Bu kedi benim kuzenin kedisi la
Bu büyüklük halis mi ya, gidecem şikayet falan edicem bu ne arkadaşım her yerde sivriliyoruz. Yeter artık takımımı değiştirecem biz mazlumların yanındayız diye Beşiktaş'lı olduk. Şimdi çok büyük takım, istese her sene şampiyonlar ligine de gidebilir. Zaten her 2-3 senede bir şampiyonda oluyor. Zaten ANÇ'de illüminatinin içerisinde güçlü falan. Şenol'da karadeniz kontenjanından yararlanıyor. Ülkede kötü olabiliecek herhangi bir durumu kalmadı. Bu sene sonu çifte kupa gelir diye yorumluyorum![]()
Bizim geçen sezondan falanda oyuncu vardı ya Larin falan onlardan da para geldi. Şu an aktif olarak Weghorst ve Saiss var. Onlardan da para geliyor. Bundan dolayı çok gelir sağladı. Fener'de zaten forvetler gol atıyor diye ekstra ücret çıkmıyor, oynadığı maç üzerinden fiyatlandırma dönüyor diye biliyorum.İnandırıcı gelmedi. Galatasaraylı oyuncu yoktu piyasada, Fener'den ise 2 forvet gol attı.
Kedi zaten yanlarda beyazlık var ama max kum timsahı işte ne bekliyorsun twitterdan futbol takip eden adamın böyle şeylere inanması gayet normalSizi aydınlatayım bari, bu kedi o kedi değil :S Desen çizgileri farklı yerde başlayıp bitiyor.