Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronaldo'nun Arabistan'a gidişini mantıklı bulabilirsin de, bunu eleştirenlere fakir muamelesi yapanlar doluşmuş sosyal medyada.

Ronaldo zaten zengin. Adam ada alıyor, içinde yaşıyor. Marka değeri ortada. Reklam hacmi ortada.

Hemen atlamışlar ''100 liraya takla atanlar Ronaldo'yu eleştiriyor'' diye.

Ronaldo'nun Arabistan'a gidişini mantıklı bulabilirsin de, bunu eleştirenlere fakir muamelesi yapanlar doluşmuş sosyal medyada.

Ronaldo zaten zengin. Adam ada alıyor, içinde yaşıyor. Marka değeri ortada. Reklam hacmi ortada.

Hemen atlamışlar ''100 liraya takla atanlar Ronaldo'yu eleştiriyor'' diye.
Ronaldo'nun yerinde olsam ABD'ye gidip önümüzdeki dünya kupasının yüzü olurdum. Ronaldo sayesinde bir Amerikalı nesil futbolcu olurdu. Burada kazanacağı medya gücü inanılmaz olurdu. Arap takımı sadece bir senaryoda mantıklı. O da Newcastle'a takas olursa. Yoksa o servetle o lige gitmem.

Adam emekli olacak zaten, kariyerinin sonunda da çok çok daha iyi para kazanmayı düşünmesi normal. Ne kadar zengin olsa da kazanacağı para orada duruyorken tercih etmesi normal.

Kazanacağını kazanmış zaten başarı olarak.

Ronaldo'nun yerinde olsam ABD'ye gidip önümüzdeki dünya kupasının yüzü olurdum. Ronaldo sayesinde bir Amerikalı nesil futbolcu olurdu. Burada kazanacağı medya gücü inanılmaz olurdu. Arap takımı sadece bir senaryoda mantıklı. O da Newcastle'a takas olursa. Yoksa o servetle o lige gitmem.

ABD markası olmasını bir kez daha mı yazmıştın? Okudum gibi bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık