La yanlış okumak farklı bir de uzun uzun cevap yazıp bana bir şey diyorsun "böyle böyle dedin" diye komik olan o.Senin dalga geçme konuların çok değişik bi insanla yanlış okudu diye dalga geçmek bilemedim yani![]()

La yanlış okumak farklı bir de uzun uzun cevap yazıp bana bir şey diyorsun "böyle böyle dedin" diye komik olan o.Senin dalga geçme konuların çok değişik bi insanla yanlış okudu diye dalga geçmek bilemedim yani![]()
Olum farkında bile değilim yanlış okuduğumun o kısmı ne bileyim farkında bile değildim bunu görüyor ve biliyor olmana rağmen hikaye demen daha komik benceLa yanlış okumak farklı bir de uzun uzun cevap yazıp bana bir şey diyorsun "böyle böyle dedin" diye komik olan o.![]()
Lucky Luke insanı sıkar mı hiç? Her gün yeni bir bahane ve hikaye ile geliyor. Bir de sürükleyici anlatımı var sanırsın gerçek...
Lucky Luke insanı sıkar mı hiç? Her gün yeni bir bahane ve hikaye ile geliyor. Bir de sürükleyici anlatımı var sanırsın gerçek...![]()
Oynamayalı bir 3 sene oldu heralde rahat.Dünya Kupası için OSM ligi aç da, oynayalım.