Kenshiro 1 May 2023 #122 Bugün 24. yaş gününü kutluyor seri. İlk yayınladıkları bölümün isminin ''Eleman Aranıyor'' olması ise ayrı bir komedi.
Bugün 24. yaş gününü kutluyor seri. İlk yayınladıkları bölümün isminin ''Eleman Aranıyor'' olması ise ayrı bir komedi.
Kenshiro 14 Tem 2023 #125 Sünger Bob'u seslendiren Tom Kenny bugün 61 yaşına girmiş. Allah üzün ömürler versin.
Amiral Sakazuki 4 Kas 2023 #127 Arada twitterda eski bölümlere geliyorum da, ne kadar temiz bir ingilizceyle konuştuklarını fark ettim. Ayrıca sadece 10 dakika olması da garip hissettirdi. İşin ortasında 10 dakika mola için çok kafa dinletiyor. Gerçekten muazzam bir atmosfer
Arada twitterda eski bölümlere geliyorum da, ne kadar temiz bir ingilizceyle konuştuklarını fark ettim. Ayrıca sadece 10 dakika olması da garip hissettirdi. İşin ortasında 10 dakika mola için çok kafa dinletiyor. Gerçekten muazzam bir atmosfer
Kenshiro 24 Kas 2023 #128 Sizin de öğretmenler gününüz kutlu olsun Bayan Puff. Onca kazaya rağmen hala eğitime devam ediyorsunuz.
Sizin de öğretmenler gününüz kutlu olsun Bayan Puff. Onca kazaya rağmen hala eğitime devam ediyorsunuz.