Offf,back in black aklıma geldi.örümcegın delirmiş ve sessiz haline bayılıyorum.bütün zincirlerinden kopmuş oluyor.Efsaneyi hatırlayalım.
Offf,back in black aklıma geldi.örümcegın delirmiş ve sessiz haline bayılıyorum.bütün zincirlerinden kopmuş oluyor.Efsaneyi hatırlayalım.
X-Men'in başarısının vesilesiyle umarım örümcek adama da devam serisi gelir. Peter ve MJ'i bu tasarımlarıyla görünce tüylerim diken diken oldu.
Gariban Peter'ın yüzü gülsün her şey yeter bize.
Spider-man de yetmez. Ff de gelmeli. Nasılsa çizgi film evreni olarak da hepsi bağlantılıydı.X-Men'in başarısının vesilesiyle umarım örümcek adama da devam serisi gelir. Peter ve MJ'i bu tasarımlarıyla görünce tüylerim diken diken oldu.
FF bence çok underrated ya. Ne bileyim bu çizgifilm serisini ben hariç sevip özleyen çok az insana denk geldim.Spider-man de yetmez. Ff de gelmeli. Nasılsa çizgi film evreni olarak da hepsi bağlantılıydı.
ff animated serisi gerçekten izlerken insana sinir krizleri geçirtiyordu o gelmesin ama spider 1 sezon daha hakediyorSpider-man de yetmez. Ff de gelmeli. Nasılsa çizgi film evreni olarak da hepsi bağlantılıydı.
İron Man vardı ben onu çok severdim. İlk defa o çizgi filmde görmüştüm karakteri. Açılışı da harikaydı.FF bence çok underrated ya. Ne bileyim bu çizgifilm serisini ben hariç sevip özleyen çok az insana denk geldim.
Kalite olarak Spider-man ve X-men'in gerisindeydi, ama FF her zaman Marvel'ın her önemli parçası olmuştur. Bir kere Dr. Doom gibi Marvel'ın en iyi kötüsü olacak, Inhumans olacak. Marvel'ın farklı farklı yanları görebileceğiz.FF bence çok underrated ya. Ne bileyim bu çizgifilm serisini ben hariç sevip özleyen çok az insana denk geldim.
Animasyon serisini ben seviyordum. Epey güzel bölümleri vardı.FF bence çok underrated ya. Ne bileyim bu çizgifilm serisini ben hariç sevip özleyen çok az insana denk geldim.