Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Spartacus: House of Ashur (2025-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

Yayınlayan Kanal: Starz
Sezon Sayısı: 1
Türü: Dram, Aksiyon
IMDb Puanı: 6.5
Durumu: Devam ediyor
Baş Roller: Nick E. Tarabay, Graham McTavish, Tenika Davis

Ashur, Spartacus dizisindeki olaylardan sağ kurtulduğu alternatif bir dünyada elleriyle kazıyarak yükselmiş ve bir zamanlar kendisinin hizmet ettiği gladyatör okuluna sahip olmuştur. Acımasız bir kadın gladyatörü okuluna katan Ashur, elitleri rahatsız eden yeni bir tür gösteri başlatır.

İlk bölüm fena değildi. Ashur iyi karakterdi ana seride, alternatif dünya yaratarak dizi çekmeye değer miydi, sezonun tamamını izleyince belli olur orası. Puanları pek iç açmasa da, geçmişin hatırına şans verilir.

Son düzenleme:
Alternatif tarihin içinden geçmiş bir dizi izlettiler. Spartacus'un asıl serisini sevenler için çıtır çerez izlenebilir. Asıl seriden daha çok entrika var içinde, son iki bölümde özellikle yardırmışlar. Ashur bu gidişle Roma imparatoru bile olabilir, yolunu yaptılar resmen.

Diziyi izlemedim. Ashurun ölmediği alternatif kafalarından uydurulmuş bir hikayeyi mi anlatıyorlar ? Ne gerek var yahu. Başka birşey anlatsalarmış iyiymiş. Açık sahne çoktur diye iş yerinde izlemek istemedim. Evde yalnızken artık aksamları teker teker bölümleri izlerim. İş güçten yetişemiyorum dizilere. Legacy of Monster da başladı , One piece 2.sezonda geliyor üstüne İnvincible felan gelecek sanırım. Boş kaldıkça izleyeceğim.

Not: Sadece reels videolarda denk geldim sanırım. Gannicus muydu 2.sezondaki sarısın gladyatör , ölüsünü getiriyorlardı bu Usher da aa tanıyorum felan çekiyordu. Bu dizi ilk cümlemdeki gibi bir olayı anlatıyor sanırım. Çerezlik izlenir sırf Spartacus evreni için. Ve ne yalan söyleyeyim Ashuru da hiç sevmezdim nasıl izleyeceiğm bilmiyorum :D

Son düzenleme:
Diziyi izlemedim. Ashurun ölmediği alternatif kafalarından uydurulmuş bir hikayeyi mi anlatıyorlar ? Ne gerek var yahu. Başka birşey anlatsalarmış iyiymiş. Açık sahne çoktur diye iş yerinde izlemek istemedim. Evde yalnızken artık aksamları teker teker bölümleri izlerim. İş güçten yetişemiyorum dizilere. Legacy of Monster da başladı , One piece 2.sezonda geliyor üstüne İnvincible felan gelecek sanırım. Boş kaldıkça izleyeceğim.

Not: Sadece reels videolarda denk geldim sanırım. Gannicus muydu 2.sezondaki sarısın gladyatör , ölüsünü getiriyorlardı bu Usher da aa tanıyorum felan çekiyordu. Bu dizi ilk cümlemdeki gibi bir olayı anlatıyor sanırım. Çerezlik izlenir sırf Spartacus evreni için. Ve ne yalan söyleyeyim Ashuru da hiç sevmezdim nasıl izleyeceiğm bilmiyorum :D
Hayır, çok başka bir şeyler anlatıyor. Konusu fena değil alternatif tarih anlatısı için.

Nick Tarabay'ı Odyssey kadrosuna da almışlar.

Kesin Odysseus'un evine yerleşip içip içip karısına sarkan adamlardan birini oynayacak. :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık